Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
borosia pisze:Ale Aniu, będzie dobrze, bo święta to czas radosny.
Killatha pisze:musi być dobrze i już
Anna Rylska pisze:Witamy i pozdrawiamy cieplutko kochane ciotuchny![]()
Bolus i Lunka to koty kaloryferowe - kaloryfer to ich wierny przyjaciel- leżą rozłożone plackami na żeberkach - bezpośrednio na gorących kaloryferach
Boluś sie drapie
vega36 pisze:Killatha pisze:musi być dobrze i już
No nie ma innego wyjścia - po prostu MUSI
vega36 pisze:Anna Rylska pisze:Witamy i pozdrawiamy cieplutko kochane ciotuchny![]()
Bolus i Lunka to koty kaloryferowe - kaloryfer to ich wierny przyjaciel- leżą rozłożone plackami na żeberkach - bezpośrednio na gorących kaloryferach
Boluś sie drapie
A co robi pm* Pankracek?
* *pm = prawie mój
Anna Rylska pisze:Bolusiek na szczęście nie przepada za szyneczką ( przeciwnie do Kalibry), on preferuje kocięce jedzonko
ostatnio kupilam karme arion (juz pożarly) bo jakos tak bylo kiepsko- moze to po tym? nic innego nie przychodzi mi do glowy; wczesniej jadl intestinala mieszanego z rc dla malych lub z hillsem
Anna Rylska pisze:vega36 pisze:Anna Rylska pisze:Witamy i pozdrawiamy cieplutko kochane ciotuchny![]()
Boluś sie drapie
A co robi pm* Pankracek?
* *pm = prawie mój
co robi Pankracek ?- żreglównie- potem się bawi, szaleje, rozwala wszystko, a potem szuka "frajera" z wolnymi kolanami i ręcami do glaskania i z anielską cierpliwościa - bo Pancio jak już wskoczy na kolana to koniec- wygina się, wykręca i mruczy, mruczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], Lucky13 i 76 gości