To co, robimy stale zlecenia na ok. 5 pln co miesiąc czy jedziemy zasadą, że każdy płaci tyle, ile może i kiedy może? Bo już sama nie wiem co robić

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
yammayca pisze:Zlecenie stałego przelewu na PKDT ma tylko jedna osoba.
To co, robimy stale zlecenia na ok. 5 pln co miesiąc czy jedziemy zasadą, że każdy płaci tyle, ile może i kiedy może? Bo już sama nie wiem co robićZ jednej strony 5 pln to tylko dwie paczki gum, a z drugiej strony wiemy ile kasy idzie na koty co miesiąc i że każdy grosz się liczy
sabina skaza pisze:buras jest bardzo ładny!!!!!!!!!ja też prosiłam majeczkę o wstawienie do nas na PKDT kotka CHRYPKA i kotki BIAŁECZKI. one tez nie mają domu, ale może ktos będzie potrzebowałd do ogrodu? to sa kotki miziaki, i im też należy się kawał własnego poletka chociażby...nie wspomnę już o mojej podwórkowej TAJRUSI.............wigilia za progiem, a jej nikt nadal nie chce
Agnieszka Marczak pisze:Kotka znaleziona w piatek przez dziewczynke, na swieta znalazla kat u Kotiki.Po swietach trzeba ja stamtad zabrac,bo Kotika ma mnostwo tymczasow i juz nie ma miejsca.Kotka dostaje antybiotyk.Nie moze wrocic na dwor,bo zginie.Ma liczne slady obrazen i guza sutka.Ucho sie pewnie zagoi ale trzebaby bylo zrobic badanie tego oka,ktore sie przekrecilo prawdopodobnie podczas zlamania szczeki.Kotka ma wybite zeby,wiec trudno ocenic jej wiek.Podejme sie jej leczenia,sterylizacji,ale bede zmuszona prosic o wsparcie w leczeniu i szukaniu domu,bo to trudny przypadek i sama temu nie podolam.Kotka nie moze wrocic na ulice tyle wiem.Jaki los ja czeka to zycie pokaze,ale mysle,ze nie pozwolimy na jej dalsza tulaczke i cierpienie.ona juz tyle przeszla,ze nalezy jej sie cos od zycia.to mila oswojona kotka.Zreszta Kotika ma zdac relacje na jej watku.Moze wstawi tez zdjecia.Napiszcie co o tym myslicie,czy jest jakas szansa na dom i czy moge na Was liczyc w kwesti leczenia i szukania domu dla tej biedaczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 24 gości