moś pisze:Roman, zyjesz?
Hej

Żyję, tylko Duzych ciągle nei ma i nie ma kto pisać

Romek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Roman, zyjesz?
tosiula pisze:Roman, chodź pogadamy. Nudzi mi się![]()
Toril
Mereth pisze:Cześć Romek
to zostaniesz sam z Dużym jutro? My też zostaniemy sami od środy, Duża już mówi, że nie chce nigdzie jechać, że woli z nami, ale że musi do rodziców pojechać na te głupie święta![]()
Krówki
kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek
to zostaniesz sam z Dużym jutro? My też zostaniemy sami od środy, Duża już mówi, że nie chce nigdzie jechać, że woli z nami, ale że musi do rodziców pojechać na te głupie święta![]()
Krówki
Jutro juz zostaję sam z Duzym, dopiero w czwartek razem pojedziemy do Dużej. Ja niby zostaję z Duzym, ale pewnie będę siedział sam, bo Dużemu mama ciągle coś każe zrobić
Ona też mówi, że nie lubi tych świąt, lubi jeździć do rodziców, ale woli ze mną i z Dużym tam jechać, a na święta się nie da
Jakieś dziwne te święta, skoro się nie da
A mnie do pociągu nie weźmie, bo mówi, że jest zimno, a ona nie ma już trzeciej ręki![]()
Romek
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek
Krówki
Jutro juz zostaję sam z Duzym, dopiero w czwartek razem pojedziemy do Dużej. Ja niby zostaję z Duzym, ale pewnie będę siedział sam, bo Dużemu mama ciągle coś każe zrobić
Ona też mówi, że nie lubi tych świąt, lubi jeździć do rodziców, ale woli ze mną i z Dużym tam jechać, a na święta się nie da
A mnie do pociągu nie weźmie, bo mówi, że jest zimno, a ona nie ma już trzeciej ręki![]()
Romek
Może nie chce tej trzeciej ręki specjalnie wyciągać![]()
![]()
My zostaniemy w domku, bo Duża mówi, że nie puści nas z Dużym do tego Płocka, bo tam pewnie byśmy się denerwowali albo rozrabiali, a tam choinka i że Duża by pewnie od zmysłów odchodziła czy Duży nas pilnuje i że lepiej niech sobie w domku zostaniemy.
Tylko niech zostawi nam dużo jedzonka, nie?![]()
Krówki
kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek
Krówki
Romek
Może nie chce tej trzeciej ręki specjalnie wyciągać![]()
![]()
My zostaniemy w domku, bo Duża mówi, że nie puści nas z Dużym do tego Płocka, bo tam pewnie byśmy się denerwowali albo rozrabiali, a tam choinka i że Duża by pewnie od zmysłów odchodziła czy Duży nas pilnuje i że lepiej niech sobie w domku zostaniemy.
Tylko niech zostawi nam dużo jedzonka, nie?![]()
Krówki
Na pewno Wam zostawi dużo jedzonkaInaczej zamartwiła by się, ze glodni jesteście
A choinka jest fajna, ale ja lubię tylko pod nią leżeć
Duża mówi, że trzeciej ręki nie ma, ale przecież w tamtym roku jakoś mnie wiozła pociągiem
Romek
kalair pisze:Ojejku, gdzie zginęła trzecia ręka!Podejrzane!
Zaspałam dzisiaj, doberek Kotheczko i Romanie!![]()
Dorota pisze:...bry... Romanie!
kothka pisze:kalair pisze:Ojejku, gdzie zginęła trzecia ręka!Podejrzane!
Zaginęła, a przydała by się
Dzień dobry
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Ojejku, gdzie zginęła trzecia ręka!Podejrzane!
Dzień dobry
Bo trzecie rączki MUSZĄ być przywiązane!![]()
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Ojejku, gdzie zginęła trzecia ręka!Podejrzane!
Dzień dobry
Bo trzecie rączki MUSZĄ być przywiązane!![]()
Powinny wyrosnąć na stałe
Najlepiej od razu w parze z czwartą rączką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości