Lesio... Malutki i reszta bandy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 21, 2008 19:27

czycha3 pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ja też
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie gru 21, 2008 20:06

Dołączam do kciuków.

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie gru 21, 2008 21:15

Cały czas ciepłe mysli przesyłam Bodziulku, Izo, Lesiu i cała reszto w domku.

:-**
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie gru 21, 2008 21:17

ostatnio się nie udzielam, ale śledzę wątek i przesyłam mnóstwo ciepłych myśli :ok: :ok: :ok:

Elaszka

Od: Śro mar 01, 2006 19:23

Post » Nie gru 21, 2008 22:21

Nieustające ciepłe myśli i kciuki dla Was wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon gru 22, 2008 0:07

duzo cieplych mysli i kciukow kochani :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Pon gru 22, 2008 8:22

Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 22, 2008 8:40

Dziekujemy za kciuki i cieple mysli.

Wlasnie ugotowalam watrobke z indyka dla Bodzia. Wczoraj mial nozke z kurczaka ale jesc jej nie chcial ani puszki Hillsa. Jesli jednak skusi sie na cokolwiek to jest to podawane z palucha, z miski nie smakuje.
Zobaczymy jak z watrobka bedzie.

Apetytu niestety nie ma.

Za chwile kroplowka, leki a o 16.00 do weta.
Bardzo dziekuje Ani36, ze pomimo natloku obowiazkow znajduje dla nas czas i wozi mnie do weta.
Ostatnio edytowano Pon gru 22, 2008 8:49 przez Izabela, łącznie edytowano 1 raz

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon gru 22, 2008 8:43

Jestem i trzymam kciuki za dzieciaki :wink: :ok:
Ostatnio edytowano Pon gru 22, 2008 9:00 przez ewa74, łącznie edytowano 1 raz

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pon gru 22, 2008 8:59

Lesio to kocur pelna geba. Waleczny maly rycerz z Zakatka Waniajacej Kuwety.
Bodziowi jednak nie narzuca sie, czasami w przyplywie euforii rzuci sie mu na szyje ale za chwile odchodzi. Chyba czuje, ze Bogus nie ma ochoty na zabawy.
Robienie poza kuwete na dzien dzisiejszy skonczylo sie.
Nie wiem co mu odbijalo, ze chodzil w katy i kupkal.

Musze go rowniez zabrac do weta bo schudl, ma sylwetke makaronu a siersc robi sie przetluszczona. Byc moze to wplyw tabletek tarczycowych. Trzeba to sprawdzic badaniem krwi.

Lesio dostal na probe surowej wolowiny i gotowanego kurczaka. Rewolucji w kuwecie nie ma a miesko zjadane jest z wielkim apetytem.

Choinki w tym roku nie bedzie. Juz widze jak Lesio wisi na czubku a choinka ledwo zipie.

Izabela

Post » Pon gru 22, 2008 9:48

:D

może z tym brakiem apetytu p. Elżbieta by coś poradziła?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon gru 22, 2008 9:58

Izabela pisze:
Musze go rowniez zabrac do weta bo schudl, ma sylwetke makaronu a siersc robi sie przetluszczona. Byc moze to wplyw tabletek tarczycowych. Trzeba to sprawdzic badaniem krwi.

8O
To czegoś jest za dużo???
Czy za mało ???
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon gru 22, 2008 10:05

Nie wiem czy p.Ela cos poradzi.
Niezbyt wierze w homeopatie ale probuje wszystkiego.
Wiem, ze na efekty trzeba czekac ale nie moge patrzec jak Bodzio lezy bez zycia na kocyku i patrzy smutnymi oczkami :(
Po podaniu pierwszej dawki arsenum alb? bylo cos... nie wiem jak to napisac, inny wyraz pyszczka, oczy bardziej zainteresowane, podejscie do michy. Mial dostac jedna dawke i dostal. Chwilowa poprawa byla a teraz wrocila apatia.
Zdecyduje sie na steryd.

Izabela

Post » Pon gru 22, 2008 10:10

kristinbb pisze:
Izabela pisze:

8O
To czegoś jest za dużo???
Czy za mało ???

Tabletki maja wyrownac jego poziom hormonow tarczycowych.
To, ze bedzie chudl wiedzialam. Zreszta mam manie czytania ulotek od lekow i tam tez to bylo napisane- utrata masy ciala.
Zapewne badania krwi wyjasnia skad te przetluszczenie.
Nie jest az tak tlusty ale siersc jest inna. Na poczatku po tabletkach zrobila sie miekka i puchata. Teraz jest mniej puchata i bardziej przetluszczona.
Za to humor i apetyt nadal szalony.
Ostatnio edytowano Pon gru 22, 2008 10:18 przez Izabela, łącznie edytowano 1 raz

Izabela

Post » Pon gru 22, 2008 10:16

Iza, jestem z Wami. Zresztą wiesz...

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

[poprzednia][następna]