Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:...sie śmiejecie
Khem, jakby to rzec...tylko się już nie śmiejcie...
![]()
Strasznie podobie mie się grzebanie w kociej kuwecieWczoraj se kupiłam łopatkę i przesiewałam drewniany żwirek
Zupełnie jak w piaskownicy
Aha - czy mogę Roladkowi kupić piłkę jerzyka? Nie ogryzie?
eve69 pisze:Myszka.xww pisze:...sie śmiejecie
![]()
Strasznie podobie mie się grzebanie w kociej kuwecieWczoraj se kupiłam łopatkę i przesiewałam drewniany żwirek
Aha - czy mogę Roladkowi kupić piłkę jerzyka? Nie ogryzie?mysza, Ty masz jakies nie zrealizowane, te, no wiesz
![]()
eee...mozesz jezyka, najwyzej ogryzie i bedziesz miala duzo jezyka w calym mieszkaniu
Myszka.xww pisze:eve69 pisze:Myszka.xww pisze:...sie śmiejecie
![]()
Aha - czy mogę Roladkowi kupić piłkę jerzyka? Nie ogryzie?mysza, Ty masz jakies nie zrealizowane, te, no wiesz
![]()
poproszę teściową o wiaderko i foremki na gwiazdkę:mrgreen:
Myszka.xww pisze:[eee...mozesz jezyka, najwyzej ogryzie i bedziesz miala duzo jezyka w calym mieszkaniu...aha
![]()
no tak - suchy bukiet znalazłam w pościeli
...z krzyżykiemeve69 pisze:Myszka.xww pisze:eve69 pisze:Myszka.xww pisze:...sie śmiejecie
![]()
![]()
poproszę teściową o wiaderko i foremki na gwiazdkę:mrgreen:
kupi Ci razem z tabletkami.![]()
![]()
Myszka.xww pisze:No baWłaśnie Teściu się z nim bawi
demolują mi kuchnię
Myszka.xww pisze:kto che fotki kotecka jeszcze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości