trawa11 pisze:Chat pisze:Ymmmmmm, niam, niam, ale sie znowu apetycznie zrobilo!....![]()
no i głodna się zrobiłam![]()
a niedawno bagietkę wsunęlam
ja tez, a gruba sie zrobiłam znowu
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Chat pisze:Ymmmmmm, niam, niam, ale sie znowu apetycznie zrobilo!....![]()
Bolkowa pisze:Zostało mi 0,5l soku z kiszonej kapusty. Co robicie z tym sokiemW moim domu albo wypijało się ( z hasłem bo to zdrowe) albo wylewało się.
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze::lol: Mos tam od razu wie gdzie jest kawa
ale to nie kawa![]()
![]()
![]()
to Cola
a wygladala jak kawa
moś pisze:trawa11 pisze:Chat pisze:Ymmmmmm, niam, niam, ale sie znowu apetycznie zrobilo!....![]()
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Zostało mi 0,5l soku z kiszonej kapusty. Co robicie z tym sokiemW moim domu albo wypijało się ( z hasłem bo to zdrowe) albo wylewało się.
nalej mi troche![]()
tak ,z pół szkalnki bym wypiła![]()
![]()
Chat pisze:A ja zamowilam dzis faszerowana indyczke na Wigilie. Tutaj tak majaAle zrobie jednak pierogi z kapusta i z grzybkami, coby polski akcent byl
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Zostało mi 0,5l soku z kiszonej kapusty. Co robicie z tym sokiemW moim domu albo wypijało się ( z hasłem bo to zdrowe) albo wylewało się.
nalej mi troche![]()
tak ,z pół szkalnki bym wypiła![]()
![]()
No dobra - pół szklanki dla Trawki (100ml), a co z resztąKto chce być jeszcze zdrowy
A co z resztą
trawa11 pisze:Chat pisze:A ja zamowilam dzis faszerowana indyczke na Wigilie. Tutaj tak majaAle zrobie jednak pierogi z kapusta i z grzybkami, coby polski akcent byl
a czym ta indyczka faszerowana?
a jaka róznicą pomiędzy indyczką ,a indykiem
trawa11 pisze:Chat pisze:A ja zamowilam dzis faszerowana indyczke na Wigilie. Tutaj tak majaAle zrobie jednak pierogi z kapusta i z grzybkami, coby polski akcent byl
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Chat pisze:A ja zamowilam dzis faszerowana indyczke na Wigilie. Tutaj tak majaAle zrobie jednak pierogi z kapusta i z grzybkami, coby polski akcent byl
no właśnie...
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Chat pisze:Ymmmmmm, niam, niam, ale sie znowu apetycznie zrobilo!....![]()
znowu![]()
Przecież Ty zawsze chuda bylas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sylwia_mewka i 13 gości