moś pisze::lol: Mos tam od razu wie gdzie jest kawa
ale to nie kawa
to Cola
Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:Trawko piersi zawijane a w środku ser czy piersi siekane ze serem zmieszaneCoś podobnego do mielonych
Bolkowa pisze:Trawko piersi zawijane a w środku ser czy piersi siekane ze serem zmieszaneCoś podobnego do mielonych
kristinbb pisze:Bolkowa pisze:Trawko piersi zawijane a w środku ser czy piersi siekane ze serem zmieszaneCoś podobnego do mielonych
jak dla mnie , to ja wszystko zjem...![]()
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Trawko piersi zawijane a w środku ser czy piersi siekane ze serem zmieszaneCoś podobnego do mielonych
tak siekane i polaczone z eserem .ale wlasciwie kroję wszystko w kostke.Dodaję jeszcze koperek ,jajko ,mąke ziemniaczną i przyprawy.I na olej ,na plaskie kotlety![]()
Moim chlopakom to bardzo smakuje![]()
mnie tez
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Bolkowa pisze:Trawko piersi zawijane a w środku ser czy piersi siekane ze serem zmieszaneCoś podobnego do mielonych
bidulko ,głodna jestes![]()
![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Trawko piersi zawijane a w środku ser czy piersi siekane ze serem zmieszaneCoś podobnego do mielonych
tak siekane i polaczone z eserem .ale wlasciwie kroję wszystko w kostke.Dodaję jeszcze koperek ,jajko ,mąke ziemniaczną i przyprawy.I na olej ,na plaskie kotlety![]()
Moim chlopakom to bardzo smakuje![]()
mnie tez
A to znam. Moi mogliby jeść takie codziennieMnie znudziło się w pewnym okresie je robić. Rozumiem ich jednak bo też te kotlety lubię.
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Bolkowa pisze:Trawko piersi zawijane a w środku ser czy piersi siekane ze serem zmieszaneCoś podobnego do mielonych
bidulko ,głodna jestes![]()
![]()
nie...![]()
![]()
ale jem wszytsko bez grymaszenia,
a przepis taki smaczny...![]()
trawa11 pisze:moś pisze::lol: Mos tam od razu wie gdzie jest kawa
ale to nie kawa![]()
![]()
![]()
to Cola
Chat pisze:Ymmmmmm, niam, niam, ale sie znowu apetycznie zrobilo!....![]()
Chat pisze:Ymmmmmm, niam, niam, ale sie znowu apetycznie zrobilo!....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Google [Bot] i 51 gości