[quote="Lorimmel"]Dzięki, kocurex! Reklamy Profilum nawet nie widziałam, ostatnio bardzo rzadko włączam tv i mam kontakt ze światem głównie przez net

Ta karma podoba mi się "organoleptycznie" - ładnie pachnie, jest taka trochę wilgotnawa i tłusta jak np. Hills czy RC Babycat i ewidentnie smakuje moim kociskom (np. do Acany którą teraz jedzą musiały się przez jakiś czas przekonywać, a nawiasem mówiąc Acana Kitten jest sucha jak pieprz.)
spox, moje acany ni w ząb, tez nie jest w ich guście.
prof. sie przyjrze uwaznie jak dorwe gdzies skład, chociaz gdzies juz widziałam tylko nie pamietam gdzie.
koncernowych karm obawiam sie tez z powodu jakości produktów uzywanych do produkcji, chociaz nie tylko im sie to zdarza. jakis czas temu akcja z nutrą co psy sie potruły w stanach... po kukurydzy z chin
wydaje mi sie ze kanada i inne "czyste " kraje są troche bezpieczniejzsze.
tydzień temu gdzies na forum czytałam znów o jakis zatrutych składnikach karm, które produkuje jedna fabryka dla kilku marek karm ( mokre i suche ) jak znajde znów to wrzuce na forum. nie zapisałam bo nie było tam tego co ja uzywam, ale kilka znanych było.