Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 30, 2008 1:36

Grupa dziękuje i pozdrawia wszystkie Ciocie serdecznie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie lis 30, 2008 18:32

A kto powiedział, że Duzi nie upodabniają się do kotków :?: :arrow:
Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon gru 01, 2008 18:27

O, dwa razy mi sie wstawiło, nie wiem czemu...Przepraszam. Może Starszyzna Forum usunąć jedną fotę?
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Sob gru 20, 2008 0:09

Oj, ciocie, ciocie.....byście sie wstydziły :!: tak się nie interesować, co się u naszej Gwiazdy dzieje :evil:
A tu nowości.. :P ."Szkrab mały, pozłacany" już w swoim Domku i Biedronia musiała nowe kocie znajomości pozawierać 8O
Może Wam opowie, jak ją poprosicie...W tej chwili czuje się zaniedbywana przez swoje wielbicielki i fanki, więc uznała za stosowne walnąć focha :wink: :P :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Sob gru 20, 2008 9:13

marija pisze:Oj, ciocie, ciocie.....byście sie wstydziły :!: tak się nie interesować, co się u naszej Gwiazdy dzieje :evil:

Jak to "się nie interesować"? Jak Duża nic nie pisze to przeca siłą jej nie zmusim...8)
marija pisze:A tu nowości.. :P ."Szkrab mały, pozłacany" już w swoim Domku i Biedronia musiała nowe kocie znajomości pozawierać 8O
Może Wam opowie, jak ją poprosicie...W tej chwili czuje się zaniedbywana przez swoje wielbicielki i fanki, więc uznała za stosowne walnąć focha :wink: :P :twisted:

AAAAAAAAAAAAAAAA :!:
Biedroniu, kochana :1luvu: :love: :1luvu:
Opowiedz, opowiedz proszę jakież to "nowe kocie znajomości" zawarłaś a najlepiej poproś Dużych o parę fot do tego.
Masz bardzo szczęśliwą łapkę do adopcji Biedroniu... :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie gru 21, 2008 0:17

Ciocie Moje Najukochańsze,
no już dobrze, opowiem Wam, bo ja to się gniewać na nikogo nie lubię...
Otóż, ta Lilunia- ten mały pozłacany kotek pojechał do nowego Domku- do Cioci Agnieszki i Wujka Mariusza, których niedawno poznaliśmy. Ciocia Agnieszka jako"agnesse" pisze nawet na forum, co u Liluni słychać. A w związku ze zwolnieniem się miejsca MAMY NOWĄ :!: To jest Liluni siostra Szisza 8O Duża mówi, że Matka Natura to musiała coś zapalić, żeby takie cudactwo stworzyć :wink: Szisza bowiem wygląda dziwnie, fachowo nazywa się to "szylkret", a wygląda tak jakby czarnego kotka ktoś czymś nieładnym obrzucił :oops: :oops: Szisza jeszcze się wstydzi i chowa, więc nie można zrobić jej ładnego zdjęcia, ale jak ją Duża weźmie na rączki i ugłaszcze to mruczy, że ho, ho...
Co do mnie, to miałam trochę roboty, bo Viesia i Bronuś byli na szczepieniach i potem trochę źle się czuli, więc musiałam doglądać...Poza ty asystuję Dużej przy świątecznych porządkach- po prawdzie to trochę pod nogami się plączę, ale jak wiadomo "pańskie oko kota tuczy" :wink:
Jest mi cudownie, na apetyt, zdrówko nie narzekam. Co jakiś czas- mimo, że nic mi nie dolega- jeżdżę do Zielonej Małgosi na "przegląd", a Duża tak karmi, że tylko pozazdrościć...Wielka w tym zasługa Dużego, który z takiego miejsca, co nazywa się Niemcy przywozi nam pyszne jedzonko (Duzi mówią, że tam można kupić lepsze i taniej). Wcinamy, aż nam się uszy trzęsą.. :P Odwiedzajcie, Ciocie, czasem nasz wątek..
Ściskam serdecznie :!:
Wasza Biedronka
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie gru 21, 2008 0:32

Biedroniu kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie gru 21, 2008 11:09

Kochana Biedroneczko!
Bardzo sie ciesze, że u Ciebie i Duzych wszystko dobrze :). Bądź grzeczna i pomagaj w domu, jak na kota z "Kundelka" przystało :), dobre pochodzenie wszak zobowiązuje ;)
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon gru 22, 2008 16:39

Z "noblesse oblige" Biedronka wybiera zdecydowanie "obliż" (zwłaszcza jak pychotka jakaś w misce jest) :wink: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto gru 23, 2008 1:48

Biedroniu, my ciągle czekamy na wieści :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 24, 2008 8:55

Wesołych Świąt Biedroniu kochana 8)

Obrazek
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro gru 31, 2008 19:24

Drogie Ciocie,
dziś tylko tak na szybko, chciałabym złożyć Wam wszystkim serdeczne życzenia- w imieniu swoim, kotków i Dużych też. Życzymy Wam wielu marzeń i czasu, by je spełnić; mnóstwa ciepła i uśmiechniętych buź, życzliwych ludzi wokół Was i zadowolonych zwierząt w każdym, nawet najmniejszym zakątku świata. Niech ten Nowy Rok przyniesie dużo nadziei :!: Udanej zabawy, Cioteczki :balony: :dance: :dance2: :piwa: :balony:
Wasza Biedronka

P. S. napiszę jutro i kogoś Wam przedstawię- to będzie taka noworoczna niespodzianka :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw sty 01, 2009 14:21

marija pisze:Drogie Ciocie,
dziś tylko tak na szybko, chciałabym złożyć Wam wszystkim serdeczne życzenia- w imieniu swoim, kotków i Dużych też. Życzymy Wam wielu marzeń i czasu, by je spełnić; mnóstwa ciepła i uśmiechniętych buź, życzliwych ludzi wokół Was i zadowolonych zwierząt w każdym, nawet najmniejszym zakątku świata. Niech ten Nowy Rok przyniesie dużo nadziei :!: Udanej zabawy, Cioteczki :balony: :dance: :dance2: :piwa: :balony:
Wasza Biedronka

P. S. napiszę jutro i kogoś Wam przedstawię- to będzie taka noworoczna niespodzianka :wink:

dzisiaj jest już "jutro" więc czekamy :wink:
no i pomyślności w Nowym Roku dla Ciebie Biedroniu i Twoich Dużych i pozostałych kocich domowników :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sty 01, 2009 14:29

Biedroniu kochana duzo zdrowka w Nowym Roku dla Ciebie ,i Twoich Duzych ,a takze wszystkich futerek mieszkjacych z Tobą :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw sty 01, 2009 16:19

Witajcie Kochane Ciocie,
pozdrawiam was serdecznie już w Nowym Roku i życzę wszystkiego najlepszego. Trochę późnawo się odzywam, ale Duża coś niemrawa po tych sylwestrowych hopsztosach :wink:
Tak jak obiecałam, chciałabym Wam kogoś przedstawić. To jest Szisza- niezbyt piękny kotek, który u nas czeka na swoich Dużych i Domek.
Tak sobie myślę, ze może ta noworoczna prezentacja przyniesi Sziszy szczęście...
Oto ona:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86443

Jak myślicie, czy takie cudactwo ma szansę na wspaniały Domek :?:
Ściskam Was ile sił w łapkach
Wasza Biedronka
ObrazekObrazekObrazek

marija

[poprzednia][następna]