Przejdź do zawartości
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
» Pt gru 19, 2008 21:23
moś
» Pt gru 19, 2008 21:26
moś pisze:Ale bedzie na dobranoc bo ja juz padam, wykonczyl mnie ten ostatni tydzien, sie poloze
kristinbb
» Pt gru 19, 2008 21:27
» Pt gru 19, 2008 21:29
kristinbb pisze:moś pisze:Ale bedzie na dobranoc bo ja juz padam, wykonczyl mnie ten ostatni tydzien, sie poloze jakis nietypowy czarny... zawsze dobrze na zdjęciach wychodzi...
kalair
» Pt gru 19, 2008 21:32
Marcelibu pisze:Arniego nie było...
» Pt gru 19, 2008 21:35
moś pisze:Marcelibu pisze:Arniego nie było... mnie wrabiacie albo ja zglupialam- byl, na poprzedniej stronie ale na dobranoc tez może byc, to oostani raz!
» Pt gru 19, 2008 21:36
kalair pisze:kristinbb pisze:moś pisze:Ale bedzie na dobranoc bo ja juz padam, wykonczyl mnie ten ostatni tydzien, sie poloze jakis nietypowy czarny... zawsze dobrze na zdjęciach wychodzi... Kristin, Mój Mosiek mnie się podoba no, nie zniechęcaj!
moś pisze:Nie zawsze, wieczorem wychodzi szary
» Pt gru 19, 2008 21:37
Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Arniego nie było... mnie wrabiacie albo ja zglupialam- byl, na poprzedniej stronie ale na dobranoc tez może byc, to oostani raz! Sprawdziłam - nie było. I zabieram! Pierwsza!
» Pt gru 19, 2008 21:38
kristinbb pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Arniego nie było... mnie wrabiacie albo ja zglupialam- byl, na poprzedniej stronie ale na dobranoc tez może byc, to oostani raz! Sprawdziłam - nie było. I zabieram! Pierwsza! nie wygląda na Arniego...
Marcelibu pisze:moś pisze:Nie zawsze, wieczorem wychodzi szary Ile kilo kota w nim?
» Pt gru 19, 2008 21:41
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:moś pisze:Ale bedzie na dobranoc bo ja juz padam, wykonczyl mnie ten ostatni tydzien, sie poloze jakis nietypowy czarny... zawsze dobrze na zdjęciach wychodzi... Kristin, Mój Mosiek mnie się podoba no, nie zniechęcaj! a mnie się wydawało ,że zachęcam...
» Pt gru 19, 2008 21:42
moś pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:Nie zawsze, wieczorem wychodzi szary Ile kilo kota w nim? tak z pięć
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Sigrid i 48 gości