Jak on jest chudy to ja jestem świety Marcin
bry wieczorne
Moderator: Estraven
Chat pisze:Witamy swietego MarcinaNa tym zdjeciu jest Bajeczka
![]()
Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Bajeczka moja śliczna.
Też lubisz Bajeczke![]()
Kocham! Jest jakiś fan club? To ja się zapisuje.
moś pisze:Chat pisze:Witamy swietego MarcinaNa tym zdjeciu jest Bajeczka
![]()
osz
trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Bajeczka moja śliczna.
Też lubisz Bajeczke![]()
jeszcze nie ma![]()
![]()
![]()
ale kto wie![]()
![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Bajeczka moja śliczna.
Też lubisz Bajeczke![]()
jeszcze nie ma![]()
![]()
![]()
ale kto wie![]()
![]()
a mnie boli glowa, ale widze że to Bajeczka...![]()
trawa11 pisze:moś pisze:Chat pisze:Witamy swietego MarcinaNa tym zdjeciu jest Bajeczka
![]()
osz
Ale Bajeczka też jest chuda![]()
Ona tylko tak wygląda![]()
w porównianiu do Bazyla duzo mniej wazy![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Chat pisze:Witamy swietego MarcinaNa tym zdjeciu jest Bajeczka
![]()
osz
![]()
Zawsze mi sie wydawalo ze to proste: jak kot wyglada na grubego to jest gruby ato takie skomplikowane

moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Chat pisze:Witamy swietego MarcinaNa tym zdjeciu jest Bajeczka
![]()
osz
![]()
Zawsze mi sie wydawalo ze to proste: jak kot wyglada na grubego to jest gruby ato takie skomplikowane
Bolkowa pisze:WitajcieWczoraj nie miałam czasu by zaglądnąć ale jak widzę nie musiałam bo tempo się utrzymuje i przed świętami będzie seteczka
![]()
Trawko upiekłam wczoraj Twoje ciasto. Duży do szkoły na wigilię klasową zaniósł (oczywiście nie wszystko). Poza tym upiekłam makowca koleżance. Na szczęście Młody w tym roku do szkoly miał zanieść tylko kasety z kolędami bo trzecie ciasto tej samej nocy do upieczenia to byłoby I tak spac poszlam o 1o 1.30.
A dzisiaj popoudnie lenia )odsypia.
O rany jak naciskam y to wychodzi z i odwrotnieLiter polskich nie ma,zginely
kristinbb pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Chat pisze:Witamy swietego MarcinaNa tym zdjeciu jest Bajeczka
![]()
osz
![]()
Moś czy Ty musisz wszytsko komplikować...![]()
kristinbb pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Chat pisze:Witamy swietego MarcinaNa tym zdjeciu jest Bajeczka
![]()
osz
![]()
Moś czy Ty musisz wszytsko komplikować...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości