tosiula pisze:Cześć Ineczko, a u nas nic nie pada i jest ciepło. Leżymy na podłogach, bo jest za gorąco na kocykach. A Duża jeszcze nie pootwierała kalaryferków.
Toril
A nasa Duza jus dawno odkręciła kalafiorki i ja na nich śpię
Moderator: Estraven
tosiula pisze:Cześć Ineczko, a u nas nic nie pada i jest ciepło. Leżymy na podłogach, bo jest za gorąco na kocykach. A Duża jeszcze nie pootwierała kalaryferków.
Toril
Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
Dorota pisze:Czesc Nuska!
Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
tosiula pisze:Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
Też tak robięCo będę kotki stresować.
MaryLux pisze:Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
Duzy ma rację - koci sen to zec święta
Inka
tosiula pisze:Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
MaryLux pisze:tosiula pisze:Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
Ciociu, psyznaj się: Tobie się po prostu nie chce
Mereth pisze:tosiula pisze:Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
I tak się będą stresować, bo nie lubią odkurzacza
tosiula pisze:Mereth pisze:tosiula pisze:Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
Będą się stresować. Dlatego czekam z odkurzaczem aż się najedzą i odbędą małą drzemkę. W tym czasie porobię inne rzeczy, a na koniec odkurzacz. Tak sie nauczyły, że jak chowam odkurzacz, to już mam koty na sofie czekające na mnie :lol:
Mereth pisze:tosiula pisze:Mereth pisze:tosiula pisze:Mereth pisze:A moje krówki śpią, a Duży miał odkurzyć, ale pisze, że nie chce budzić kociaków, niech sobie pośpią![]()
Duża Krówek
Będą się stresować. Dlatego czekam z odkurzaczem aż się najedzą i odbędą małą drzemkę. W tym czasie porobię inne rzeczy, a na koniec odkurzacz. Tak sie nauczyły, że jak chowam odkurzacz, to już mam koty na sofie czekające na mnie :lol:
Ale to musi być widok![]()
A u mnie wszystkie się chowają przed odkurzaczem, choć ostatnio Pulpi mnie zaskoczył, bo siedział sobie, nie uciekał i tylko patrzał co robię.
Może małymi kroczkami zrobi się mniejszym strachulkiem
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:A nam zamiata misia przyniosą dzisaj JafkęHaker i Pysia
A cy Jafką mozna się bawić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 16 gości