kya pisze:Nie cierpie glosowac !!!
A nie mozemy jakos podwoic grudniowej sumy i podzielic miedzy jane i budryska?
to jest swietny pomysł:)
a głosowac tez nie cierpie....
Moderator: Estraven
kya pisze:Nie cierpie glosowac !!!
A nie mozemy jakos podwoic grudniowej sumy i podzielic miedzy jane i budryska?
Bonia7 pisze:Ja zostanę na pewno - bo nie wiem jakim cudem, przy obowiązkowej składce 1 zł za miesiąc, robi wam się ponad 300 zł co miesiąc.
annskr pisze:Bonia7 pisze:Ja zostanę na pewno - bo nie wiem jakim cudem, przy obowiązkowej składce 1 zł za miesiąc, robi wam się ponad 300 zł co miesiąc.
To ja wyjaśnię - obowiązkowa składka to 1zł od brzusia miesięcznie, ale wiele brzusiów dobrowolnie wpłaca więcej - szczegółowa lista członków i wpłat w pierwszym poście 1.
Systematyczne wpłacanie tych drobniutkich składeczek daje okrągłą sumkę miesięcznie.
Dlatego bardzo, bardzo zachęcam wszystkich nowych entuzjastów naszego Klubu do pozostania w nim, aktywnego uczestnictwa i regularnego opłącania składek - wtedy jest spora szansa na kolejny cud - podwojenie kaski na comiesięczną pomoc dla kociastych.
Satoru pisze:wybór jest NIEZWYKLE trudny i ciężko sprawiedliwie wybrać bardziej potrzebującego dlatego oddaję swój głos na równy podział sumy między Klemensika a ochockie koty
annskr pisze:Satoru pisze:wybór jest NIEZWYKLE trudny i ciężko sprawiedliwie wybrać bardziej potrzebującego dlatego oddaję swój głos na równy podział sumy między Klemensika a ochockie koty
Zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko![]()
galla pisze:Nie ma podziałów.
Cała kwota idzie dla zwycięzcy, tak jest sprawiedliwie.
Inaczej trzeba by zapytać - jakie są kryteria wyboru kiedy dzielimy na pół a kiedy nie?
Klemensik - kotek ciężko chory na białaczkę pod opieką Budryska - 9 głosów
Różne koty pod opieką Jany - 9 głosów
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 232 gości