Gdyby nie Twoja decyzja,tak błyskawiczna zresztą,o zabraniu kotki do siebie,Łezki mogłabym już nie zobaczyć.
Ona siedziała ciągle w pawlaczu,dziś po raz pierwszy zobaczyłam Ją na ziemi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:Uprzejmie informuję, że Rufik vel Frędzel zostaje wyrokiem Zuzi skazany na dożywocie u mnie
mika_xx pisze:Bylam dzis u weterynarza z czarnulka i po tym przecizapalnym zastrzyku zmiejsca jej przeszlo lzawienie oczka i opuchlizna:| ten zastrzyk dziala 3-4 dni wiec dzisiaj dostala tylko antybiotyk.. ale ma juz bardzo obolala skore:(
nasteony antybiotyk w poniedzialek bedzie.
A moj weterynarz Biotyl podaje pod skore jednak, dzisiaj dostala go w szyje.. powiedzial mi ze niektorzy daja domiesniowo ale to wtedy jest bardzo bolesne a jak sie da pod skore to dziala tak samo i mniej boli..
jak myslicie?;) ale jakby miala dostawac domiesniowo i jeszcze by to tak mialo bolec jak mowia to byloby zle dla niej..
i powiedzial ze najlepiej bedzie jak sie naucze dawac pod skore zastrzyki bo tak bedzie lepiej dla mnie i dla kota ale ja sie boje:( a Wy umiecie tak?
BOENA pisze:Mój Atos wraca z adopcjiBardzo mi przykro,ponieważ bardzo dobrze się tam czuł,nawet zaprzyjaźnił się z rezydentem.Jedynym powodem zwrotu jest robienie kupy poza kuwetą
Atos w tym domu nie psoci,nie zrywa firanek,mruczy i tuli się do Dużych,za to sra po kątach
Tyle zmian na lepsze,a tu taka wpadka
![]()
Ciekawe co jest powodem takiego zachowania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości