....moja, o przepraszam, NASZA rasowa czekolada
chyba będzie miała....towarzystwo w kolorze rudo tygrysio pręgowanym z białym (muszę zobaczyć jak to fachowo się nazywa)
A.
chyba będzie miała....towarzystwo w kolorze rudo tygrysio pręgowanym z białym (muszę zobaczyć jak to fachowo się nazywa)
Kaprys2004 pisze:A kiedy idziecie się odwiedzać:?:![]()
![]()
m&s pisze:......chyba mi totalnie odwaliło![]()
![]()
![]()
![]()
jopop pisze:rozumiem, że jesteście z rudym po wstępnym słowie?

Kaprys2004 pisze:Byłam z Funią u lekarza. Wygląda, że co najmniej jest na dobrej drodze.
Miałam jej dawać przez tydzień lekarstwo, co 3 dni smarować imaverolem i po tygodniu oddać![]()
Kaprys2004 pisze:Z emocji, bo u Lesia wyszedł koncertowy grzyb na łapie, zapomniałam jej powiedzieć, że mała brała leki na grzyba. Jutro rano mam zadzwonić i przekazać co to były za leki i lekarka zadecyduje czy dawać.
Niestety, w czasie rozmowy w domu o grzybie naszych kotów okazało się, ze... Misza ma przepięknego krwawego grzyba nad lewym okiem i pod uchem
.. Jest pięknie..
jopop pisze:
u mnie - szaleństwo. Kociaki BARDZO chcą wyjść z klatki. myślę, że juz nie mogą się doczekać przeprowadzki
jopop pisze:Kasiu, nie jesteś pierwszą osobą, która grzyba nie zauważyłaznam osobiście przynajmniej 2
![]()
Wiesz, nie mam pojęcia, autentycznie, dlaczego nie zauważyłam takiej dużej dziury w sierści.. Przecież nie pojawiła się w ciągu godziny..![]()
![]()
u mnie - szaleństwo. Kociaki BARDZO chcą wyjść z klatki. myślę, że juz nie mogą się doczekać przeprowadzki
Już niedługo..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości