MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Cześć Inacia, rudego tez ciagle kujakoty sie czipuje?
Biedny NikośDlacego Cię kujają???
Inka
podobno można koty czipować
nie mnie tylko tego stwora ode mnie, chore niby jest
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Cześć Inacia, rudego tez ciagle kujakoty sie czipuje?
Inka

annette88 pisze: cześć Inuś.. ale moja Duża rzeczy przyniosła ! dziwnie pachnących![]()
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Cześć Inacia, rudego tez ciagle kujakoty sie czipuje?
Inka
nie mnie tylko tego stwora ode mnie, chore niby jest![]()
tosiula pisze:Ineczko, a po co wychodzisz? ja tylko popatrzę przez drzwi i wcale nie chce mi się wychodzić. niby mnie tam ciągnie z ciekawosci, ale może Duża zamknie drzwi i tam zostanę na zawsze. Po co mi to.Lepiej nie ryzykować
Toril
. A po drugie, najwazniejse, to dwa piętra pod nami mieska kocurek, starsy jesce od Psota i bym chciała go poznać. Tylko Duza mówi, ze lepiej nie iść na dół, bo na parteze mieska strasecnie goopi pies. I on kilka razy o mało nie pogryzł nasej Duzej, bo jego Duza to jakaś goopia baba jest.kothka pisze:cześć Ineczko
Góry są fajne, ale tylko jak się na nie z okna patrzy
Chociaż moi Duzi to lubią po nich chodzić
Romek
Iskropka pisze:Cześć Ineczko!
ewung pisze:Cześć Incia!
Czy u Ciebie też tak szaro-buro za oknem? U mnie strasznie. Ale Rózia mówi że szaro-buro to fajnie bo ona szara-bura jest. A ja tam chciałbym słonko. I żeby dla Ciebie też świeciło.
Miłego dnia Inciu.
Jovi
MaryLux pisze:annette88 pisze: cześć Inuś.. ale moja Duża rzeczy przyniosła ! dziwnie pachnących![]()
Ceść MeloneckuA co psyniosła Tfoja Duza? Moja nic pachnącego nie psynosi
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 9 gości