JoasiaS pisze:Też mam takiego głupola:
Ale bardzo go pilnowałam i jakoś poszło to pakowanie
JOASIA!

Akcja pakowania-super!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Też mam takiego głupola:
Ale bardzo go pilnowałam i jakoś poszło to pakowanie
cassidy pisze:Jestem zainspirowana pakowaniem prezentów przez koty Joasi.. i chyba też zrobię jakąś fotorelację z pakowania
JoasiaS pisze:Wiem, wiem kalair - szylkretki są święte![]()
![]()
Ale czasem trzeba spojrzeć prawdzie w oczy
JoasiaS pisze:Ale szczerze mówiąc... gubię się w tym:
kalair pisze:JoasiaS pisze:Wiem, wiem kalair - szylkretki są święte![]()
![]()
Grzeczna dziewczynka. Zrozumiała.![]()
![]()
A prawda jest jedna oczywiście. Przeprosiłaś Kropusię?
JoasiaS pisze:kalair pisze:JoasiaS pisze:Wiem, wiem kalair - szylkretki są święte![]()
![]()
![]()
Taa... Dostałam nawet tylną łapkę na zgodę:
JoasiaS pisze:kalair pisze:JoasiaS pisze:Wiem, wiem kalair - szylkretki są święte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JoasiaS pisze:Cassidy ty się nie przyznawaj, że nie poznajesz na fotach moich kotów, bo już raz skończyło się to dłuższą przerwą w wątku
cassidy pisze:JoasiaS pisze:Cassidy ty się nie przyznawaj, że nie poznajesz na fotach moich kotów, bo już raz skończyło się to dłuższą przerwą w wątku
Ja poznałam.. bo Frodo ma inne łapcie (przynajmniej jak nie widać pysia, to taką różnicę znalazłam).. ale jak zwykle byłam do tyłu.. i się nie zdążyłam wypowiedzieć
JoasiaS pisze:cassidy pisze:JoasiaS pisze:Cassidy ty się nie przyznawaj, że nie poznajesz na fotach moich kotów, bo już raz skończyło się to dłuższą przerwą w wątku
Ja poznałam.. bo Frodo ma inne łapcie (przynajmniej jak nie widać pysia, to taką różnicę znalazłam).. ale jak zwykle byłam do tyłu.. i się nie zdążyłam wypowiedzieć
No i bardzo dobrze, bo nie miałabym pretekstu, żeby zawiesić wątek, a przerwa była mi wtedy niezbędna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], Silverblue i 10 gości