cassidy pisze:Z Frodziaszka cudny koordynator pakowania
mogę go pożyczyć ?
Teoretycznie tak, ale on jest dość drogim koordynatorem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cassidy pisze:Z Frodziaszka cudny koordynator pakowania
mogę go pożyczyć ?
JoasiaS pisze:cassidy pisze:Z Frodziaszka cudny koordynator pakowania
mogę go pożyczyć ?
Teoretycznie tak, ale on jest dość drogim koordynatorem. Jego stawka za jedną roboczogodzinę to ok. milion pięćset sto dziewięćset
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:cassidy pisze:Z Frodziaszka cudny koordynator pakowania
mogę go pożyczyć ?
Teoretycznie tak, ale on jest dość drogim koordynatorem. Jego stawka za jedną roboczogodzinę to ok. milion pięćset sto dziewięćset
Ryb?
Chrupek?
Puszeczek?
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:cassidy pisze:Z Frodziaszka cudny koordynator pakowania
mogę go pożyczyć ?
Ryb?
Chrupek?
Puszeczek?
Wszystkiego
cassidy pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:cassidy pisze:Z Frodziaszka cudny koordynator pakowania
mogę go pożyczyć ?
Ryb?
Chrupek?
Puszeczek?
Wszystkiego
łolaboga
Chat pisze:Ja juz sie boje pakowaniaMinibusy uczestnicza dokladnie we wszystkim, cokolwiek nadaje sie do uczestnictwa (co sie nie nadaja rowniez
) A ja mam bardzo malo cierpliwosci
Dex caly czas wyglada pierwszej gwiazdki...
![]()
MarciaMuuu pisze:Joasiu, to was stać?![]()
Burżuje![]()
Monostra pisze:U mnie niestety jeden taki głupol zeżarłby wstążeczki, więc będą wyły pod drzwiami
olaxiss pisze:Kotlecik znalazł się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 11 gości