Willy 3,5 m-czny kotek, już w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 16, 2008 13:48

Ojjjj wielka szkoda :oops: Nie wiele chętnych DT w ostatnim czasie :wink: DT w który obecnie jest kiciuś, wyjeżdża na 2 tyg na Święta - całe szczęście jest DT moriam, który zaoferował pomoc na czas świąt i o ile nie będzie przeciwskazań zdrowotnych to kiciuś będzie miał gdzie spędzić święta. Bardzo dziękujemy za pomoc :D

Problem nadal jednak będzie po świętach bo koleżanka ma w domu psa i o ile kotek bardzo lubi pieska, zaczepia go i traktuje jak kumpla o tyle pies jest raczej zestresowany i entuzjazmu z powodu nowego lokatora nie przejawia :wink:

Ale mamy nadzieję że DS szybko się znajdzie, a piesek jakoś "zniesie" tymczasowego lokatora :twisted: :D

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto gru 16, 2008 18:17

Agness78 pisze:Ojjjj wielka szkoda :oops: Nie wiele chętnych DT w ostatnim czasie :wink: DT w który obecnie jest kiciuś, wyjeżdża na 2 tyg na Święta - całe szczęście jest DT moriam, który zaoferował pomoc na czas świąt i o ile nie będzie przeciwskazań zdrowotnych to kiciuś będzie miał gdzie spędzić święta. Bardzo dziękujemy za pomoc :D

Problem nadal jednak będzie po świętach bo koleżanka ma w domu psa i o ile kotek bardzo lubi pieska, zaczepia go i traktuje jak kumpla o tyle pies jest raczej zestresowany i entuzjazmu z powodu nowego lokatora nie przejawia :wink:

Ale mamy nadzieję że DS szybko się znajdzie, a piesek jakoś "zniesie" tymczasowego lokatora :twisted: :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Wto gru 16, 2008 21:48

Agness78 pisze:Ojjjj wielka szkoda :oops: Nie wiele chętnych DT w ostatnim czasie :wink: DT w który obecnie jest kiciuś, wyjeżdża na 2 tyg na Święta - całe szczęście jest DT moriam, który zaoferował pomoc na czas świąt i o ile nie będzie przeciwskazań zdrowotnych to kiciuś będzie miał gdzie spędzić święta. Bardzo dziękujemy za pomoc :D

Na razie maluszek spedzi u mnie swieta(i Sylwestra :D ),a jak sie chlopaki dogadaja, to nie powiedziane, ze nie bedzie mogl zostac ciut dluzej :wink:
ciut. bo mam nadzieje, ze za chwilke znajdzie sie DS :)
Czy on ma juz porobione ogloszenia?
Obrazek

moriam

Od: Pt wrz 28, 2007 11:37

Post » Wto gru 16, 2008 22:04

Pokazałam dzisiaj TŻ fotke Williego i mówie ze biedaczek szuka DT a on do mnie "to czemu go tez nie zabralismy?" 8O Aż mnie przytkało!
On naprawde sie zakochał w Mikołajku!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto gru 16, 2008 22:40

Czyżby szykował się domek?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro gru 17, 2008 8:25

Trzymam mocno kciuki, zeby sie ktos zakochał w Maluszku, a ja będe polecała go gdzie tylko bedę mogła!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Śro gru 17, 2008 8:36

moriam pisze:Na razie maluszek spedzi u mnie swieta(i Sylwestra :D ),a jak sie chlopaki dogadaja, to nie powiedziane, ze nie bedzie mogl zostac ciut dluzej :wink:
ciut. bo mam nadzieje, ze za chwilke znajdzie sie DS :)
Czy on ma juz porobione ogloszenia?

Mam nadzieję, że uda mi się zrobić Allegro dzisiaj, bo wczoraj net mi nie działał :evil: Na razie ma wysłane ogłoszenie do Gazety Wyborczej. Nie jestem zarejestrowana na innych potralach więc jeśli znalzałby się ktoś kto może pomóc w ogłoszeniach będziemy wdzięczni :oops:

Agness78

Post » Śro gru 17, 2008 8:40

Karotka pisze:Trzymam mocno kciuki, zeby sie ktos zakochał w Maluszku, a ja będe polecała go gdzie tylko bedę mogła!

Baaaardzo dziękuję w imieniu Williego i polecamy się :)

Agness78

Post » Śro gru 17, 2008 11:24

Agness78 pisze:Mam nadzieję, że uda mi się zrobić Allegro dzisiaj, bo wczoraj net mi nie działał :evil: Na razie ma wysłane ogłoszenie do Gazety Wyborczej. Nie jestem zarejestrowana na innych potralach więc jeśli znalzałby się ktoś kto może pomóc w ogłoszeniach będziemy wdzięczni :oops:

trzeba jak najszybciej oglosic Williaka gdzie sie da. Taka pieknota, na pewno komus wpadnie w oko.
Obrazek

moriam

Od: Pt wrz 28, 2007 11:37

Post » Śro gru 17, 2008 13:34

moriam pisze:trzeba jak najszybciej oglosic Williaka gdzie sie da. Taka pieknota, na pewno komus wpadnie w oko.

Dzisiaj usiądę do ogłoszeń. Napewno zrobie Allegro.
Mam tylko nadzieję że net będzie działał :oops:
W pracy mam, ale niestety nie mam czasu i nie bardzo też mogę sie tym zająć. Trzeba pracować :twisted:

Agness78

Post » Śro gru 17, 2008 20:45

hopsa :)
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro gru 17, 2008 21:08

prześliczny Willi szuka domku stałego.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro gru 17, 2008 22:06

Mikołajek pozdrawiam Wiliama :D
Trzyma kciuki za domek dla kolegi!
Obrazek

Karotka

Post » Śro gru 17, 2008 22:40

Dziękujemy za pamięć
Trzymam kciuki za obydwóch chłopaków :D :D

Agness78

Post » Śro gru 17, 2008 23:49

Willy ma już Allegro, poszło też ogłoszenie dzisiaj w Gazecie Wrocławskiej, niestety bez fotki. Poprosiłam o ponowienie z fotką.
Czekamy na domek dla maluszka :D

Agness78

[poprzednia][następna]