Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:A ja do Świąt mam jeszcze b .daleko. Dopiero Wigilię mam wolną, do wtorku po 12h w pracy. Coś porobię w sobotę i niedzielę, ale jak znam życie to coś to będzie odsypianie tygodnia.
Bolkowa pisze:A ja do Świąt mam jeszcze b .daleko. Dopiero Wigilię mam wolną, do wtorku po 12h w pracy. Coś porobię w sobotę i niedzielę, ale jak znam życie to coś to będzie odsypianie tygodnia.
moś pisze:Bolkowa pisze:A ja do Świąt mam jeszcze b .daleko. Dopiero Wigilię mam wolną, do wtorku po 12h w pracy. Coś porobię w sobotę i niedzielę, ale jak znam życie to coś to będzie odsypianie tygodnia.
Bolkowa, nie zazdroszcze, ja mam juz wolne 22, a wlasciwie to liczac sobote i niedziele to juz 20.Ale maja to zmienic, juz sie za to zabierali, mielibysmy miec dyzury w szkołach przed wigilia i miedzy swietami a Nowym rokiem.
moś pisze:Nie wszystko, pierogow nie zrobie a tym bardziej tych krokietow z andrutow ze ścierka
Bolkowa pisze:Będąc w przedszkolu usłyszałam, że jest coś takiego jak urlop dziekański, niemiłosiernie przekręcając to drugie słowo dopytywałam, kiedy mnie ta przyjemność spotka. Okazała się, że to dla wybrańców.
W I kl szk podstawowej chciałam jak moja Babcia przejść na rentę.
Rentę dostała z powodu ch.nowotworowej jak mi wyjaśniono więc doszłam do wniosku, że taka chora to niekoniecznie chcę być.
A teraz co chwila słyszę, że emerytura się ode mnie oddala![]()
Kurcze a tak nie lubię się przepracowywać.

annette88 pisze:A my nie jadamy kuti, jadamy makówki i moczkę
trawa11 pisze:annette88 pisze:A my nie jadamy kuti, jadamy makówki i moczkę
makówki też kiedys jadałam![]()
moczki nie jadlam,jak to smakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości