sprawdziłam na grafiku, jutro w hucie popołudniu (ja jutro do pracy) przyjmuje dr Orzeł. to się do niego wybierzemy, najwyżej postoimy w kolejce.
EDIT: Kropulka znowu spi, może ma nawrót temperatury.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:cioteczko, Kropka usłyszała i mówiąc: o niedoczekanie wasze... dystyngowanym krokiem udała się do miski. rozczarowana zastaną pustką spojrzała na Kasię wzrokiem wyczekująco-rozkazującym pt. będę wieczerzać. i Kasia pognała do kuchni, zapodała mięsko, tuńczyka i conva.
Kropusi dziabnęła mięsko i tuńczyka, conva nie, bo Kora była szybsza.
macam kota, macam - chyba spadła jej gorączka. Uszy chłodne, nosek jak trzeba, ciałko nie grzejnik straszny. Przyznać, która tak skutecznie kciuki trzyma?
lutra pisze:Ave, u nas dobrze, koty tyją. Rano upominają się o swoje porcje.
Czy w sprawie fotek możemy się umówić jakoś do końca tego tygodnia?
Pozdrawiam
A
cincian pisze:lutra pisze:Ave, u nas dobrze, koty tyją. Rano upominają się o swoje porcje.
Pozdrawiam
A
Czy to pytanie jest do mnie?
Tweety pisze:cincian pisze:lutra pisze:Ave, u nas dobrze, koty tyją. Rano upominają się o swoje porcje.
Pozdrawiam
A
a jak Pan myślisz?
miszelina pisze:Wtorek odpada, mogę podejść we środę 24 wcześnie rano (koło 7.00) i wieczorem. Mogę też 26 wieczorem i 27 rano. Więcej nie dam rady.
cincian pisze:Tweety pisze:cincian pisze:lutra pisze:Ave, u nas dobrze, koty tyją. Rano upominają się o swoje porcje.
Pozdrawiam
A
a jak Pan myślisz?
No to generalnie możemy w piątek i tylko w piątek pod wieczór bo w nocy wyjeżdzamy. Jutro niestety nie bo kończę o 19 no i jest druga część oblewania mgr'a Kosmy
A gdzie to jest?
Tweety pisze:cincian pisze:Tweety pisze:cincian pisze:lutra pisze:Ave, u nas dobrze, koty tyją. Rano upominają się o swoje porcje.
Pozdrawiam
A
a jak Pan myślisz?
No to generalnie możemy w piątek i tylko w piątek pod wieczór bo w nocy wyjeżdzamy. Jutro niestety nie bo kończę o 19 no i jest druga część oblewania mgr'a Kosmy
A gdzie to jest?
a czy kosma może się pochwalić w końcu????
cincian pisze:Tweety pisze:cincian pisze:Tweety pisze:cincian pisze:lutra pisze:Ave, u nas dobrze, koty tyją. Rano upominają się o swoje porcje.
Pozdrawiam
A
a jak Pan myślisz?
A gdzie to jest?
a czy kosma może się pochwalić w końcu????
Teraz to ona jest w stanie "standby" a raczej "power-off" ... może jutro
kastapra pisze:Gratki Kosma, witaj w gronie emgieerów
Tweety pisze:kastapra pisze:Gratki Kosma, witaj w gronie emgieerów
nawet się do niej nie odzywaj, widzisz, że ma nas w odwłoku![]()
A Tarze podaj jakąś smectę albo co i jutro pewnie wet jak jej nie przejdzie![]()
A kiedy Tornado idzie do domu?
Tweety pisze:kastapra pisze:Gratki Kosma, witaj w gronie emgieerów
nawet się do niej nie odzywaj, widzisz, że ma nas w odwłoku![]()
A Tarze podaj jakąś smectę albo co i jutro pewnie wet jak jej nie przejdzie![]()
A kiedy Tornado idzie do domu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 1432 gości