Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vadee pisze:Ajszus, jutro mogę się Tobą zająć
olesia.b pisze:Jestem!
Zostałam brutalnie odcięta od internetu. Oczywiście w ramach udoskonalania starego łącza, okazało się, że nowe nie wytrzymało presji pokładanych w nim oczekiwań i padło. Teraz mam sekundę w pracy, więc nadaję![]()
olesia.b pisze:Po pierwsze, Vadee: koty są cuuudne, cieszę się, że już dobrze, muszą dziewczyny teraz przytyć
olesia.b pisze:Elegancio jest the best - mój Benio też tak obgryza białe pazurki i mam go wtedy ochotę zjeść. Oczywiście Elegant wypadł również najlepiej w roli renifera, no po prostu we wszystkim mu do twarzy! Czy wspominałam już że kocham pingwiniaste?![]()
olesia.b pisze:Kicia kończy rujkę, ciekawe, czy nadal będzie taka miziasta? W ogóle ostatnio mam jakąś schizę i ciągle mi się śni coś strasznego, ostatnio że Benio zapadł w śpiączkę. Więc teraz staram się miziać go ciągle, bo ostatnio nie miałam czasu i nie poświęcałam mu uwagi. Co prawda on sam potrafi to świetnie wyegzekwować, tzn. kładzie się na dokumentach i nie da zwalić
ajszus pisze:I rozumiem, ze mam wyslac Ci zdjecia moich paskudZaraz to zrobie
I dziekuje
dokładniekalair pisze:7 miesięcy, to jeszcze na rujkę czas. Na razie nie ma powodu do niepokoju.![]()
Pozdrowionka!
efreja pisze:No i jak wam się podobamy po czarach świątecznych wróżki (dobrej) Vadee?
agul-la pisze:a ja pokazałam w pracy dzieło vadee i dziewczyny były zachwyconestwierdziły, że jako bombki nadały by się twarze domowników
ja ci vadee jeszcze raz dziękuję
efreja własnie zobaczyłam twoje zdjęciecudo, kocio rozwalony pod choinką jest w wybitnie świątecznym nastroju
agul-la pisze:biedna vadee pewnie siedzi i obrazki tworzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 116 gości