Moderator: Estraven
moś pisze:O to może ja nawet sprobuje, a andruty to takie cienkie jak sie w Kaliszu kupuje w paczkach?
trawa11 pisze:moś pisze:O to może ja nawet sprobuje, a andruty to takie cienkie jak sie w Kaliszu kupuje w paczkach?
a jakie w Kaliszu macie andruty![]()
![]()
Chat pisze:Dziewczynki, spadam do lozkowa pod pierzynowemDobrej nocki wszystkim zycze
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:O to może ja nawet sprobuje, a andruty to takie cienkie jak sie w Kaliszu kupuje w paczkach?
![]()
Takie cienkie strasznie, jak sie namocza to przestana w ogole istniec
Chat pisze:Dziewczynki, spadam do lozkowa pod pierzynowemDobrej nocki wszystkim zycze
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:O to może ja nawet sprobuje, a andruty to takie cienkie jak sie w Kaliszu kupuje w paczkach?
![]()

Dorota pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:O to może ja nawet sprobuje, a andruty to takie cienkie jak sie w Kaliszu kupuje w paczkach?
![]()
![]()
http://pl.wikipedia.org/wiki/Andruty_kaliskie
moś pisze:Nie chce mi sie otworzyc link a potem sie nawet nie chcial zamknac, wiec sie nie wypowiem- w Kaliszu sa cienkie, no
trawa11 pisze:moś pisze:Nie chce mi sie otworzyc link a potem sie nawet nie chcial zamknac, wiec sie nie wypowiem- w Kaliszu sa cienkie, no
widzialam![]()
![]()
![]()
fajne![]()
![]()
![]()
moś pisze:No też mi sie tak wydaje, przciez tego nie mozna bybylo potem odkleic od tej scierki i zebrać w calośc
kristinbb pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:O to może ja nawet sprobuje, a andruty to takie cienkie jak sie w Kaliszu kupuje w paczkach?
![]()
O matko...ja dopiero teraz zajarzyłam,że Moś z Kalisza...![]()
![]()
nie weim czemu ale myślalam,że ona z Opola...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości