Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
waikiki pisze:Witajcie!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Pozwólcie że Wam pomogę choćby w podbijaniu bazarków. Wasz apel mnie wzruszył. Tyle ludzi się szwęda po tym świecie bez celu. A nie wiedzą o tym że miast się tak włóczyć mogli by spełić dobry uczynek poprzez wejście na miau.pl i podbijać takie stowarzyszenia jak wasze.
terenia1 pisze:Czekam na ochotników - kto chętny do pomocy w wystawianiu ogłoszeńKażdemu zostaną przydzielone 2 lub 3 strony z bezpłatnymi ogłoszeniami
Marta mailem będzie do wszystkich przesyłała zdjęcia i ewentualnie teksty ogłoszeń kociaków naszych tych które szukają domków stałych, czekam i czekam ....nie ma nikogo chętnego
Filomen pisze:terenia1 pisze:Czekam na ochotników - kto chętny do pomocy w wystawianiu ogłoszeńKażdemu zostaną przydzielone 2 lub 3 strony z bezpłatnymi ogłoszeniami
Marta mailem będzie do wszystkich przesyłała zdjęcia i ewentualnie teksty ogłoszeń kociaków naszych tych które szukają domków stałych, czekam i czekam ....nie ma nikogo chętnego
tyrada Tereni mnie poruszyła. Co mam robic z tym ogłoszeniami. proszę o instrukcje od Marty. Bedę działac
terenia1 pisze:Kto następnyczekam na ochotników do ogłoszeń
Filomen pisze:hej a tu nasz Ciciorek biały. Kiedys szkielecik z odparzoną dupką a teraz panna całą gębą
terenia1 pisze:Czekam na ochotników - kto chętny do pomocy w wystawianiu ogłoszeńKażdemu zostaną przydzielone 2 lub 3 strony z bezpłatnymi ogłoszeniami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 101 gości