Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:monika pracowałam nad majka i piotrem prawie do północy- nie wyobrażam sobie bez nich dalej brnąć.........izy tez mi brakuje- trzymam kcikuki za jej kotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Izabela pisze:sabina skaza pisze:monika pracowałam nad majka i piotrem prawie do północy- nie wyobrażam sobie bez nich dalej brnąć.........izy tez mi brakuje- trzymam kcikuki za jej kotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Chcialabym tylko dodac, ze nikt nie pomyslal co ja czuje. To byl moj ciapkot, chcialam dla niego znalezc DT , nie zeby sie go pozbyc!!!! ale zeby dac mu szanse na zycie.
Kazdy placze nad Majka ale spojrzcie, ze ja mam tez uczucia. Ja tez cierpie.
Dzialajcie, bede trzymala kciuki.
Izabela pisze:
Chcialabym tylko dodac, ze nikt nie pomyslal co ja czuje. To byl moj ciapkot, chcialam dla niego znalezc DT , nie zeby sie go pozbyc!!!! ale zeby dac mu szanse na zycie.
yammayca pisze:Gwoli wyjaśnienia: nie odchodzę z PKDT, bo jestem w to za bardzo zaangażowana i za wiele ludzi fantastycznie w nim działa, ale z tego wątku o PKDT. Stał się on już bez sensu i działa na nasza niekorzyść. Nie chcę po prostu już tutaj nic pisać - w PKDT działam dalej bez zmian.
Izabela pisze:sabina skaza pisze:monika pracowałam nad majka i piotrem prawie do północy- nie wyobrażam sobie bez nich dalej brnąć.........izy tez mi brakuje- trzymam kcikuki za jej kotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
soso pisze:Podpinam się pod prośbę mumki - kotka jest cudowna, kiedy ma ludzi tylko dla siebieMiziasta, spokojna, ułozona, rano rozkoszna - przychodzi do mnie, siada na łózku i mruczy, żeby mnie obudzić
w ramach pieszczoty liże po nosie
rozczulająca jest. Bardzo grzeczna, nienafirankowa
ani nawet jakoś specjalnie nienapółkowa
Grzeczny, ułożony, sliczny koteczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości