Chat pisze:A jak sobie swieca! Ciekawe - opcja czy na wyposazeniu te latarki?
Raczej nie, bo jak nie siedza na ekspresach, to inne spojrzenia maja.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:A jak sobie swieca! Ciekawe - opcja czy na wyposazeniu te latarki?
Dorota pisze:Chat pisze:A jak sobie swieca! Ciekawe - opcja czy na wyposazeniu te latarki?
Chat pisze:Dorota pisze:Chat pisze:A jak sobie swieca! Ciekawe - opcja czy na wyposazeniu te latarki?
Ale o jakich ekspesach Ty mowisz?Przeciez to, na czym siedza to jednokotowe, odrzutowe pojazdy kotmiczne som
![]()
Dorota pisze:Zara, zara...
A Papcio Sznyc i Milusia?
JoasiaS pisze:Papcio Sznyc ze swoim kosmicznym tyłkiem z trudem wdrapuje się na sofę, więc ekspresy są całkowicie poza jego zasięgiem.
A Milka ma swój prywatny kapselkowy kosmos, z którego niechętnie się gdzieś rusza
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Papcio Sznyc ze swoim kosmicznym tyłkiem z trudem wdrapuje się na sofę, więc ekspresy są całkowicie poza jego zasięgiem.
A Milka ma swój prywatny kapselkowy kosmos, z którego niechętnie się gdzieś rusza
NO dobra wyjaśnienia wprawdzie wykrętne ale są a Kotlet?
Dorota pisze:Chat pisze:A jak sobie swieca! Ciekawe - opcja czy na wyposazeniu te latarki?
amyszka pisze:Joasiu a gdzie się kupuje takie kocie latarki ?Dają po oczach
cassidy pisze:Hmm.. że tak powiem.. nie skończyłam jeszcze nadrabiać![]()
JoasiaS pisze:cassidy pisze:Hmm.. że tak powiem.. nie skończyłam jeszcze nadrabiać![]()
Za kilka dni idę na urlop. Będziesz mieć czas na doczytanie
olaxiss pisze:zauważyłam brak miotły koło drapaka, proszę o wyjaśnienie![]()
olaxiss pisze:Jak mój Prezes Kotlet znajdzie odrobinę czasu w swych zajęciach i przyjdzie na posiedzenie obiadowe lub służbową kolację to proszę go uhonorować miziastą premią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter i 16 gości