InkaPigulinka - teraz ja :) cz. 6

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 16, 2008 11:25

aga9955 pisze:eeee to taki mecyciel co ja kocha najbaldziej a ona jego:) lazem spali pod koldra

On ten mecyciel nas kocha stlasnie i ja jego tes bo sie ze mna bawi ciagle :) myskami
ale on baldzoooo kocha Gaje i sie maltwi o nia i nie zlobi jej nic złego bo wie ze ona jest chola

Twoja Liza

Lizuniu, jak fajnie, ze tem mencyciel was kocha. Ja mam tylko Duzą, Psota i Kuku, no i jesce Chrzesną, ale ona psychodzi tylko na chwilkę :(

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 16, 2008 11:25

Czesc, my tylko sie przywitamy ;)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Wto gru 16, 2008 11:26

annette88 pisze:Czesc, my tylko sie przywitamy ;)

Ceść, Cioćku, dlacego nie posiedzis z nami dłuzej?

MaryLux

Post » Wto gru 16, 2008 11:34

MaryLux pisze:
aga9955 pisze:eeee to taki mecyciel co ja kocha najbaldziej a ona jego:) lazem spali pod koldra

On ten mecyciel nas kocha stlasnie i ja jego tes bo sie ze mna bawi ciagle :) myskami
ale on baldzoooo kocha Gaje i sie maltwi o nia i nie zlobi jej nic złego bo wie ze ona jest chola

Twoja Liza

Lizuniu, jak fajnie, ze tem mencyciel was kocha. Ja mam tylko Duzą, Psota i Kuku, no i jesce Chrzesną, ale ona psychodzi tylko na chwilkę :(

Ale mas Duza a inne kotki nie maja.....:( nikogo do kochania....:(
mnie kocha duzo mecycieli w domu i wsystkich nas kochaja....Duzy co jest grozny i sie psoci i wieksy tes duzy ale jesce gooopi tes mnie kocha i Gaje a najbaldziej kazia glubasa....i Duzzzza jest najlepsejsa bo ona kocha nas wsystkich i karmi nas i nam w kibelku spzata.......i sie wscycy kochamy

ale Duza mowi mi ze kotki co jesc psychodza do nas za okienkiem to one sa same i nie maja takich fajnych Duzych.....i Moja Duza im daje ciepłe jedzonko ale one nie daja sie pogłaskac bo uciekaja

nie wiem dlacego one uciekaja psecies moja Duza jest fajowa i drapie po bzusku.....

Zastanawiajaca sie Liza
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto gru 16, 2008 11:38

aga9955 pisze:
MaryLux pisze:

Twoja Liza

Ale mas Duza a inne kotki nie maja.....:( nikogo do kochania....:(
mnie kocha duzo mecycieli w domu i wsystkich nas kochaja....Duzy co jest grozny i sie psoci i wieksy tes duzy ale jesce gooopi tes mnie kocha i Gaje a najbaldziej kazia glubasa....i Duzzzza jest najlepsejsa bo ona kocha nas wsystkich i karmi nas i nam w kibelku spzata.......i sie wscycy kochamy

ale Duza mowi mi ze kotki co jesc psychodza do nas za okienkiem to one sa same i nie maja takich fajnych Duzych.....i Moja Duza im daje ciepłe jedzonko ale one nie daja sie pogłaskac bo uciekaja

nie wiem dlacego one uciekaja psecies moja Duza jest fajowa i drapie po bzusku.....

Zastanawiajaca sie Liza

Wies, Lizuniu, moja Duza opowiadała, ze niedaleko od nasego domu tes takie biedne koty mieskają. One się chowają nawet psed Duzą i Ciocią, która im amciu daje. Ale Duza mówi, ze one mają rację, bo niedaleko od nas jest strasnie duzo niedobrych ludziów, któzy męcą koty.

MaryLux

Post » Wto gru 16, 2008 12:24

Czesc Nuśka! :D

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto gru 16, 2008 12:28

Dorota pisze:Czesc Nuśka! :D

Mru

Ceść Mrrrrrru :) A Doctorro casem na mnie mówi Mrucka. Dlacegooo?

MaryLux

Post » Wto gru 16, 2008 12:38

MaryLux pisze:

Mru

Bo niektorzy uwazaja, ze wszystkie koty to Mruczki...

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto gru 16, 2008 13:31

Dorota pisze:
MaryLux pisze:

Mru

Bo niektorzy uwazaja, ze wszystkie koty to Mruczki...

Mru

Ale zanim prawdziwa Mrucka umarła, to się nigdy Doctorro tak nie wyrwał 8O

MaryLux

Post » Wto gru 16, 2008 13:50

Cześć Inuś, narozrabiałaś, czy jesteś grzeczna. Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto gru 16, 2008 13:55

Hannah12 pisze:Cześć Inuś, narozrabiałaś, czy jesteś grzeczna. Haker

Nie narozrabiałam, nie chciało mi się :( Pogoda tylko do śpisiania :(:( Ale wcoraj nawarcałam na Doctorra. Jakim prawem on psysedł nas pokujać, skoro wceśniej Duza nic nie mówiła, ze psyjdzie? Tylko 15 minut psed jego psyjściem powiedziała, ze Doctorro psywiezie jakąś kartkę, zeby ją Duza zaniosła do sfojej pracy.

Tak naprawdę to pracujemy z żoną weta w tej samej firmie. I prosili, żebym coś tam przekazała do jej działu.
Duża

MaryLux

Post » Wto gru 16, 2008 14:11

MaryLux pisze:

Nie narozrabiałam, nie chciało mi się :( Pogoda tylko do śpisiania :(:( Ale wcoraj nawarcałam na Doctorra. Jakim prawem on psysedł nas pokujać, skoro wceśniej Duza nic nie mówiła, ze psyjdzie? Tylko 15 minut psed jego psyjściem powiedziała, ze Doctorro psywiezie jakąś kartkę, zeby ją Duza zaniosła do sfojej pracy.

Tak naprawdę to pracujemy z żoną weta w tej samej firmie. I prosili, żebym coś tam przekazała do jej działu.
Duża

I przy okazji zrobił parę zastrzyków co by nie wyjść z wprawy :P

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto gru 16, 2008 14:16

Hannah12 pisze:
MaryLux pisze:

Duża

I przy okazji zrobił parę zastrzyków co by nie wyjść z wprawy :P

:D :D :D
Ale mówi, że wątróbka Inki już lepsza :)

MaryLux

Post » Wto gru 16, 2008 15:07

Witaj Inus :wink:
fajnie sie patrzy jak to białe leci :lol:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Śro gru 17, 2008 8:00

Cześć Inuś :D

A u nas nic białego z nieba nie leci :roll:
Zorek

Mereth