Igorjusz, Irmina i Ignacy oraz mama Anastazja w domkach:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 16, 2008 23:18

Igorek źle sie czuje :(
Wymiotował kilka razy, martwie sie o niego
Czy Wasze koty tez wymiotowały po szczepieniu? Ja sie z tym nie spotkałam. Chcialabym go utulic, bo jest taki smutny, ale lezy na grzejniku i nie che go straszyc
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto gru 16, 2008 23:57

Nie martw się, kot po szczepieniu ma prawo zle się się czuć..
Zobaczysz jutro.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro gru 17, 2008 8:22

Dziś rano jakby lepiej. Ale wczoraj wyglądał jak kupka nieszczescia. Zwymiotował pare razy. Biedniutki jest :(
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Śro gru 17, 2008 16:49

I jak Igorek. U mnie Pysia raz po szczepieniu tez się bardzo źle czuła, była osowiała, nie jadła, wymiotowała, ale po jednym dniu wszystko przeszło.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro gru 17, 2008 17:19

Aga, ja juz nie bede czekac na poprawe.

Pojechalabym do weta, jesli nadal bedzie wymiotowac.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro gru 17, 2008 20:41

będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro gru 17, 2008 21:56

Igorek juz lepiej, nie wymiotuje, zjadł, ale troszeczke osowiały jeszcze. Ale mysle, ze bedze OK
Dzisiaj troszeczke integrował sie z Mikołajkiem, jeszcze pare dni i obaj chłopcy byliby kumplami :D
Obrazek

Karotka

Post » Śro gru 17, 2008 22:09

Karotka pisze:Igorek juz lepiej, nie wymiotuje, zjadł, ale troszeczke osowiały jeszcze. Ale mysle, ze bedze OK
Dzisiaj troszeczke integrował sie z Mikołajkiem, jeszcze pare dni i obaj chłopcy byliby kumplami :D
mówiłam, że wszystko będzie ok, musi :) :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pt gru 19, 2008 20:32

biedne maleństwo :(:( ten Igorek.

Mój Franek też potrzebował sporo czasu zanim oswoił sie z nami i otoczeniem nowego domu. Całe dnie spędzał pod rogówką w swoim centrum dowodzenie światem... a teraz proszę mały urwis i przytula się i daje głaska i budzi rano mizianiem noska. Ostatni znalazł nowy sposób przekonywania nas, że nadeszła pora jego jedzonka. Myśle, że Igorek też bedzie taki rozkoszny tylko jego nowym właścicielom potrzeba cierpliwości. Nam się to opłaciło bo mamy fajnego kociaka :)

Trzymaj się Igorek napewno dasz rade

nutria_85

Od: Czw paź 30, 2008 19:10

Post » Pt gru 19, 2008 23:19

Chyba wkleje to co napisalas w ogloszenie Igorka...
Tak bardzo bym chciala, zeby znalazł kochajcy domek, który doceni jego wszystkie zalety i pokocha tego łobuziaka tak jak na to zasługuje!

Powoli godzimy sie z mysla, ze dorobilismy sie kolejnego kota...
Obrazek

Karotka

Post » Sob gru 20, 2008 19:18

Karotka pisze:Chyba wkleje to co napisalas w ogloszenie Igorka...
Tak bardzo bym chciala, zeby znalazł kochajcy domek, który doceni jego wszystkie zalety i pokocha tego łobuziaka tak jak na to zasługuje!

Powoli godzimy sie z mysla, ze dorobilismy sie kolejnego kota...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pon sty 05, 2009 22:49

Igorjusz rosnie, pięknieje i...juz go nawet nie ogłaszałam ostatnio...ma romans z Fraszka..wlasciwie juz sama nie wiem co to ta uklad :roll:
Kochaja sie to nie uchodzi watpliwosci! Obejmuja sie łapkami i przytulaja, ona go wylizuje, a on kładzie na niej głowke i zasypia z rozanielona mina...i co ja mam zrobic? Ktos reflektuje na taka Parke?
Obrazek

Karotka

Post » Wto sty 06, 2009 7:51

no masz wesolo, a Igoriusz to taki zwiewior ze hoho, ja bym chyba jeszcze powalczyla na froncie ogloszeniowym.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto sty 06, 2009 8:29

Etka pisze:no masz wesolo, a Igoriusz to taki zwiewior ze hoho, ja bym chyba jeszcze powalczyla na froncie ogloszeniowym.

Zmienie mu imie w ogłoszeniach na Stuś-Pędziwiatr :D "Kot, który jest a jakoby go nie było" tak zatytuuje ogłoszenie :D
Obrazek

Karotka

Post » Czw sty 08, 2009 8:25

Oto Łobuziak Igorjusz, któremu przerwałam drzemke :wink: Obrazek

A tu ze swoja Dziewczyną Franczeska :D Obrazek

A tu cała Łobuziarnia Lukrecja, Fraszka, Igorek jeszcze z Mikołajkiem Obrazek***Obrazek
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]