Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Witam Serdecznie Wszystkich w kolejnej czesci Wątku. Pieknie tu u Nas dzięki Nifredil i piekne wiadomosci na wstepie!!!!!!No zaskoczenie ogromne![]()
![]()
Jak pięknie sie czyta takie cudowne wieści!!!!! Aguś Dziekujemy z Calego Serca że pomimo wielu obowiązkow w Domu, w tym sprzątania po dzisiejszym sajgonie, ktory Ci urządzily Twoje Kochane futerka w Domu, znalazłaś na tyle czasu aby Nas ugoscić w czwartej cześci. Szukam rozwiazania żeby Ci nie dawać co rusz kolejnej roboty z zakladaniem nastepnej czesci, bo idzie to doslownie lawinowo. I niestety jedyne co mi przychodzi do glowy to to, ze moze moje posty sa za dlugie i zabieram za dużo miejsca na wątku. No sama niewiem.
![]()
![]()
Widzisz Aguś!!!! JA-BA pisze ze jestem tu jednak potrzebna!!! Dobra no to kamien z Serca, Piszę więc dalejJa-Ba pisze:Iza, Twoje posty sa bardzo potrzebne bo to w końcu całe serce tego wątku. Troszkę miejsca zajmują nasze pogaduchy i nocne sabaty... ale trochę rozrywki też nam trzeba, prawda? Może więc nifredil jakoś da radę...
iza71koty pisze:Widzisz Aguś!!!! JA-BA pisze ze jestem tu jednak potrzebna!!! Dobra no to kamien z Serca, Piszę więc dalejJa-Ba pisze:Iza, Twoje posty sa bardzo potrzebne bo to w końcu całe serce tego wątku. Troszkę miejsca zajmują nasze pogaduchy i nocne sabaty... ale trochę rozrywki też nam trzeba, prawda? Może więc nifredil jakoś da radę...
iza71koty pisze:Widzisz Aguś!!!! JA-BA pisze ze jestem tu jednak potrzebna!!! Dobra no to kamien z Serca, Piszę więc dalejJa-Ba pisze:Iza, Twoje posty sa bardzo potrzebne bo to w końcu całe serce tego wątku. Troszkę miejsca zajmują nasze pogaduchy i nocne sabaty... ale trochę rozrywki też nam trzeba, prawda? Może więc nifredil jakoś da radę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, WilliamGreva i 45 gości