"walka" z Mundkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Spotkanie organizacyjne 19.12. - godz 18 w kociarni
Filomen pisze:terenia1 pisze:Spotkanie organizacyjne 19.12. - godz 18 w kociarni
Tereniu a zmiescimy się w kociarni???
Filomen pisze:Marta a co Dziadek je? moze mu cos kupic jak na diecie,
mar_tika pisze:A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie
Motywacja juz jest na miejscu
terenia1 pisze:mar_tika pisze:A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie
Paweł no jesteś wielkiszczególnie wielkie dzięki za tą krzynkę heinekena
![]()
![]()
![]()
A tak poza tym zadzwoniła dzisiaj do mnie Pani telefon mój dostała ze schroniska, znalała na osiedlu kociaka prawdopodobnie kocurek ok. 2 lata nie ma co z nim zrobićjak co do zawiezie go do schroniska, umówiłam się z nia na jutro do jutra może przetrzymać - kociak chyba domowy tak wynikało z rozmowy, więc prawdopodobnie jutro z nim przyjadę, jeśli kobieta się odezwie do mnie
mar_tika pisze:A pewnie że się zmiescimy .Kilka osób wsadzimy do woliery ze dwie do boksu ,jedna przycupnie na kibelku i zostają jeszcze bufety.
A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie
bubor pisze:mar_tika pisze:A pewnie że się zmiescimy .Kilka osób wsadzimy do woliery ze dwie do boksu ,jedna przycupnie na kibelku i zostają jeszcze bufety.
A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie
Witajcie wieczorową porą![]()
Podusie są oczywiście od BarbAnn
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 104 gości