Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:edit_f pisze:mój gandi był szczepiony w zeszły pt.. ale kiedyś chorował na pp.. ledwo wyżyło kocie.. sonia też była w pt szczepiona, ale ona całe życie z gandim, więc nie wiem, czy to bezpieczne..
mam wrażenie, że to szczepienie powinno być przynajmniej 2 tygodnie wcześniej
Może moja Lusia...ale ona była szczepiona raz w życiu, nie znam jej historii, wygląda na zdrową (wiem, ta wypowiedź jest infantylna i świadczy o braku wiedzy z mojej strony)
ale kiedy była szczepiona? bo ewentualnie morfologie i testy mozna zrobic na miejscu.
Lepsze byłyby koty "pewne", bo mniejsze koszty (brak konieczności dodatkowych badań) ale jak nie będzie takich to trudno, potem będę się gimnastykować. Powtarzałam nie raz, żaden kot nie może nam umrzeć z braku pieniędzy
sanna-ho pisze:Jestesmy, na razie wiadomo tylko, ze syjam nie moze byc dawca - ma niskie leukocyty.
grzybekkk pisze:a tommy(romus)? przegladalam jego ksiazeczke,byl szczepiony,ma tam wpisy,ktorych nie rozumiem,ale zawsze moglabym ja zeskanowac,zeby sprawdzic... chcialabym wam jakos pomoc,a wsparcie finansowe z mojej strony poki co nie wchodzi w gre- moze byc dopiero w styczniu;/
a i jeszcze jedno-to znany wam kot,to jego najwiekszy plus;)
trzymam bardzo mocno kciuki!
markopolo00 pisze:Od pewnego czasu uzyskiwałem informacje że w Rynku Podgórskim jest
rodzeństwo kocie do odebrania które jest podtruwane przez pewną
nawiedzoną paniusie jeden kot nie jadał to co ona podsypywała
i tylko on przeżył z pięciorga rodzeństwa a to dlatego że chodził stołować sie gdzie indziej znalazł opiekunów w pralni gdzie nie mógł wygrzać
swoje ciałko ale nie mógł tam nocować . Noce spędzał w kartonowym
pudle .Dzięki Paniom z magla i ich żywieniu kotek jest zdrowy
chociaż robaczków w uszach miał sporo i trochę brudne futerko
że względu na moje ulubione umaszczenie został nazwany Mruczek
jest kotem miłym grzecznym i o dziwo bardzo wdzięcznym
u weterynarza siedział cichutko mimo że ten grzebał mu w pyszczku, uszach i wkładał termometr w d........e z pokorą przyjął zastrzyki
teraz jest na tymczasie .Tweety możesz mnie oskalpować ale i tak
sie opłaci on tam nie mógł zostać .Mruczek jest w wieku około jednego
do dwóch lat i bardzo podobny do mojego Mruczusia z charakteru równierz .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1180 gości