Moderator: Estraven
annette88 pisze:my jeszcze tez musimy kupic troche rzeczy bezposrednio przed swietami.. sery, wedliny, filety, mieso..
MaryLux pisze:annette88 pisze:my jeszcze tez musimy kupic troche rzeczy bezposrednio przed swietami.. sery, wedliny, filety, mieso..
![]()
![]()
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:my jeszcze tez musimy kupic troche rzeczy bezposrednio przed swietami.. sery, wedliny, filety, mieso..
![]()
![]()
co ? tyle wiem.. aaa.. jeszcze jakies owoce w puszkach.. słodycze mamy, ale mak jeszcze do zmielenia..
annette88 pisze:my jeszcze tez musimy kupic troche rzeczy bezposrednio przed swietami.. sery, wedliny, filety, mieso..
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:moś pisze:Osz, jakie doskonale panie domu, ja nic nie zrobilam, tzn zrobilam liste zakupow![]()
dobrej nocki
Ja nawet tego nie zrobiłam
jeszcze zdążysz
A potem będę stać w kolejkach kilometrowych, jak za dawnych latNie ma atmosfery świątecznej bez pilnego ogonkowania
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:my jeszcze tez musimy kupic troche rzeczy bezposrednio przed swietami.. sery, wedliny, filety, mieso..
![]()
![]()
co ? tyle wiem.. aaa.. jeszcze jakies owoce w puszkach.. słodycze mamy, ale mak jeszcze do zmielenia..
Ja jeszcze NIC nie kupiłam. I nawet nie stworzyłam listy zakupów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości