MaryLux pisze:Iwa, mnie też bardzo ta rozmowa pomogła, jakaś taka zupełnie nie do życia byłam.
Chyba wszyscy tak jakoś ostanio ciągniemy bez zycia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Iwa, mnie też bardzo ta rozmowa pomogła, jakaś taka zupełnie nie do życia byłam.
aga9955 pisze:Hej Iwa....
Trzymam kciuki za zdrowie wszystkich Twoich bliskich ludzkich i kocich....
Ja dzis jestem zupełnie bez sił....doł u mnie jak rów marjanski:(
ciezko
annette88 pisze:Dzień dobry, wszyscy są badź byli w dołkach.. Jak wam mogę pomóć ? Mogę tylko przesłać ciepłe myśli i uściski ! I powiedziedzieć, że robicie dla kotków coś wspaniałego !
trawa11 pisze:Kociamko,cieple myśli Ci posyłam
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Tylko Łatek i Dartek nie zachorowali![]()
A bo mój ulubieniec Dartuś to dzielny chłopak jest i Łatulek teżCieszę się Kotku, że postanowiłaś przestać odwalać za ludzi robotę, która należy do nich - tak trzymać! Koniec płacenia za głupotę i błędy innych, niech sami pokutują za swoje winy
moś pisze:Kociamko, calusy i pozdrowienia, nic sie nie martwq, bedzie lepiej, zasmarkancom sie polepszy
Agn pisze:Iwonko, kochana, zawsze do mnie zaglądasz, a ja tak rzadko bywam u Ciebie.![]()
Ale podczytuję i trzymam kciuki. Za Ciebie, Madzię, wszystkie chorasy i szczególnie za Łatka.
[Czy ona dostaje np. vit. B12, żeby mu poprawić parametry czerwonokrwinkowe? Bo chyba mi się rzuciło w jego wynikach, że spadają. Jak będzie dalej płukany - a musi być - te parametry mogą mu się pogarszać. Przydało by się wspomóc układ krwiotwórczy.]
Buziaczki, Agn
Kociama pisze:aga9955 pisze:Hej Iwa....
Trzymam kciuki za zdrowie wszystkich Twoich bliskich ludzkich i kocich....
Ja dzis jestem zupełnie bez sił....doł u mnie jak rów marjanski:(
ciezko
Aguś zaczynam się mocno martwić o Ciebie![]()
Wiem jak Ci trudno ostatnio
Dziekuję że masz siły żeby być z nami
mogę Ci jakoś pomoć?
Za Wasze wszystkie sprawy i zdrówko![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości