Jutro Duża do pracy idzie, to nic nie napisze, a stała się rzecz straszna Duża wyrzuciła moje kartoniki

Wasz Estian
Moderator: Estraven
ewaw pisze:Oj biedaku, a czemu Ci zabrali kartoniki![]()
![]()
Nelly pisze:Dobranoc ciocie kochane
Jutro Duża do pracy idzie, to nic nie napisze, a stała się rzecz straszna Duża wyrzuciła moje kartonikiObcięła górę takiej budki i dół dała na próbę - podobno to ma przypominać kartonik. No nie wiem, nie wiem jeszcze sam..
Wasz Estian
ewaw pisze:Estianku, biedaku, tak mi przykroNiedobra duża
!
moś pisze:Cześć Estianku, caluski od cioci mos i nie martw sie tak, duza ci to kiedys wynagrodzi- chyba
kalair pisze:[]
Będzie dobrze Estianku! Nie martw się!
Kretki
Nelly pisze:ewaw pisze:Estianku, biedaku, tak mi przykroNiedobra duża
!
Dobrze mówisz ciociu. To znaczy ogólnie to ona jest dobra, ale z tymi kartonami to już naprawdę... no niedobra
Nelly pisze:kalair pisze:[]
Kretki
Ech... może... Ale na razie mi smutno. I już wiem, że nowy "niby kartonik" wcale mi się nie podoba jak na razie
Nelly pisze:moś pisze:Cześć Estianku, caluski od cioci mos i nie martw sie tak, duza ci to kiedys wynagrodzi- chyba
Dziękuję za całuski ciociu Moś.
A jak mi wynagrodzi? Jak?
ewaw pisze:Nelly pisze:ewaw pisze:Estianku, biedaku, tak mi przykroNiedobra duża
!
Dobrze mówisz ciociu. To znaczy ogólnie to ona jest dobra, ale z tymi kartonami to już naprawdę... no niedobra
Masz rację Estainku! Duża przegięłaChyba będziesz musiał się obrazić troszeczkę, tak wiesz, na pół dnia... Może wtedy odda kartoniki?
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:[]
Kretki
Ech... może... Ale na razie mi smutno. I już wiem, że nowy "niby kartonik" wcale mi się nie podoba jak na razie
Estianku, pośpimy razem?
moś pisze:Nelly pisze:moś pisze:Cześć Estianku, caluski od cioci mos i nie martw sie tak, duza ci to kiedys wynagrodzi- chyba
Dziękuję za całuski ciociu Moś.
A jak mi wynagrodzi? Jak?
pewnie jakas niespodziewajka swiateczna cobys sie nie nudzil, wiesz jakies kolorowe badziewie do zabawy za niemala sumke co zaraz wrzucisz pod łózko i nie wyciagniesz, no takie tam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], maeria89 i 809 gości