Sabeena_ pisze:Jak sie popuka w czoło to znaczy że nie jest wart "pięknego persa do oddania"
Ta Pani ma rację......

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sabeena_ pisze:Jak sie popuka w czoło to znaczy że nie jest wart "pięknego persa do oddania"
Edzina pisze:No niestety uroda to on nie grzeszy..![]()
Na razie i tak posiedzi troszke, pooglaszam i zastanowie sie nad spilowaniem jednak tego kla. Bo ludzie patrza na wyglad co by nie mowic.. A kot przez to wyglada na jakiegos zlosliwego i strasznego, chociaz to ma sie nijak do charakteru. Jak napisze na allegro, ze jest "piekny pers do oddania" to pewnie niejeden popuka sie w czolo.
_kathrin pisze:to może ja jakieś relacje z DT zdam. Rudy stracił dziś jajka i przeszedł przegląd techniczny. jest dobrze. szacowany wiek ok.2 lata, waga ponad 5 kg (jest trochę za gruby)
bardzo fajny kot
kurka on bardzo dużo jadł...jak na błakajacego sie kota niezła waga.....Ryżykuś,dobrze karmią na cmentarzu_kathrin pisze:to może ja jakieś relacje z DT zdam. Rudy stracił dziś jajka i przeszedł przegląd techniczny. jest dobrze. szacowany wiek ok.2 lata, waga ponad 5 kg (jest trochę za gruby)
bardzo fajny kot
Serniczek pisze:kurka on bardzo dużo jadł...jak na błakajacego sie kota niezła waga.....Ryżykuś,dobrze karmią na cmentarzu_kathrin pisze:to może ja jakieś relacje z DT zdam. Rudy stracił dziś jajka i przeszedł przegląd techniczny. jest dobrze. szacowany wiek ok.2 lata, waga ponad 5 kg (jest trochę za gruby)
bardzo fajny kot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 328 gości