Uderzające podobieństwo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olaxiss pisze:skoro sąsiadka była wredna, to ciekawe czy sobie tych świnek nie nazwała np. Dziadek...![]()
JoasiaS pisze:Jakbym wiedziała, że tak wam się spodoba ten Sznyckowy prysznic, to poprosiłabym Michała, żeby nam robił foty. Nadrobimy to następnym razem
![]()
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Jakbym wiedziała, że tak wam się spodoba ten Sznyckowy prysznic, to poprosiłabym Michała, żeby nam robił foty. Nadrobimy to następnym razem
![]()
JOASIU![]()
jak mogłaś o tym nie pomyśleć przecież wiedziałaś co będzie oj
JoasiaS pisze:W piątek, po powrocie z pracy dostaliśmy z Michałem ataku śmiechu na widok „nowego” obrazu na korytarzu przy drzwiach mieszkania Dziadka:
![]()
Teraz, po kilku dniach, kiedy obrazek mi się opatrzył, nie wybucham już śmiechem na jego widok i w ogóle myślę sobie, że jestem świnia. No bo z czego się tu śmiać? Skoro ktoś ma na sofie cztery koty i uważa to za normalną rzecz:
to przecież innego kogoś może rozczulać widok trzech świnek na kanapie:
Prawda?
JoasiaS pisze:Ponieważ jutro mnie nie będzie, wklejam fotkę dla Olaxiss, żeby nie zapomniała o swoim wybranku. Jak widzisz Olu, przyzwyczajam go do kontrowersyjnych kolorków, skoro ma w przyszłości nosić obróżkę z różowym () serduszkiem:
Pa pa, do środy (pewnie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości