Padme pisze:I nie marudźcie - to, że się nie odpowiada, nie znaczy, że się nie czyta... Mizianko

Oczko Simona juz w porządku. Od rana kotek wygląda najzupełniej normalnie czyli slicznie. Dziękuję za rade

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Padme pisze:I nie marudźcie - to, że się nie odpowiada, nie znaczy, że się nie czyta... Mizianko
Padme pisze:I ja też przekonałam się do mangi, o!
moni_citroni pisze:Ja mange i anime uwielbiam juz od lat![]()
M.in. dlatego mamy w domu Totoro
Padme pisze:A ja jestem kompletną neofitką... i obiecuję sobie, że POkemonów to raczej oglądać nie będę. Ale już Sailor Moon - lubiłam... Ostatnio coś nie mogę trafić na Miyu...
Padme pisze:A ja jestem kompletną neofitką... i obiecuję sobie, że POkemonów to raczej oglądać nie będę. Ale już Sailor Moon - lubiłam... Ostatnio coś nie mogę trafić na Miyu...
Padme pisze:A ja bym chciała dorwać historię Japonii w mandze... tylko może niekoniecznie po japońsku...
fanom mangi wybaczamyNie zaśmiecam ja aby wątku?
Też bym chciała!!!!!!!!!!!Tylko może nie ze względu na jedzenie podoba mi sie architektura, przyroda i klimat Japonii... nie chodzi mi o pogodęmoni_citroni pisze:AAAA, tak bym chciala pojechac do Japonii !! Zawsze cieknie mi slinka gdy widze co oni jedza
Satoru pisze:A mi ze 2 tygodnie wstecz przyslali ze Stanow Ad. Police ale nie przeszloby dla kota imię Leon:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz i 56 gości