Ceny kup teraz, więc kto szybszy ten lepszy!

Pieniążki w większości dofinansują biedy u Berni, a reszta...tu moja ogromna prośba! Mój budżet ma okropny dołek...do tej pory zawsze ja pokrywałam koszty wysyłki, ale zaczyna brakowac, więc będe bardzo prosiła, żeby kaska za dwie rzeczy została przelana na moje konto, zgoda?

Oto fanty bazarkowe:
1. koszulka z krótkim rękawkiem, rozm. 56, ale to 62 cm. Nowa z metkami
cena kup teraz: 8 zł

2. koszulka polo z krótkim rękawkiem (super jest!), rozm. 56, ale to 62 cm. Nowa z metkami

3. i 4.
bodziaki różowe, nowe, na ramiączkach, bawełniane; super są! sprawdzone przez mnie! tylko jakoś róż Bartkowi nie pasował nr 3 - rozm 74, nr. 4 rozm. 80
cena kup teraz: po 6 zł za szt.

5. zielony dresik, rozm. 62, używany ale Bartek miał go na sobie chyba raz! mieciutki materiał, fajnie wygląda, spodenki wygodne, bluza tez super! z bawełenki, nie bardzo gruby, doskonały pod kombinezon
cena kup teraz: 15 zł

6. bluza z kapturkiem, rozm. 56, ale to 62. Fajna, wygodna, bawełniana; Bartek miał ja raz na sobie.
cena kup teraz: 9 zł.
zdjęcie później
7. spodnie jeansowe, bardzo mięciutkie, używane, rozm. 68, nie uciskają brzuszka, nie odpinane w kroku.

8. spodnie jeansowe, rozm. 74, rozpianane w kroku, fajne i wygodne

9. śpiworek, firmowy, ale nie pamiętam jaka to firma (sprawdzę!)! fajny, mięciutki, z szeleczkami, rozm. około 68/74 ale, Bartuś spał w nim jako świeżynka..
cena kup teraz: 12 zł