kalair pisze:Hello Kotheczko i Romanie!
Romciu, Ty masz ciepły parapet? Też bym chciała..
Iriska Zazdrosna
Mam ciepły parapet, bo pod parapetem jest kaloryfer, a parapet jest obłożony cieplym materiałem

Romek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Hello Kotheczko i Romanie!
Iriska Zazdrosna
kothka pisze:[W nocy robiłem demolkę w pokoju, teraz udaję się na zasłużony odpoczynek na ciepły parapet
Wasz Romek[/i][/color]
Nelly pisze:kothka pisze:[W nocy robiłem demolkę w pokoju, teraz udaję się na zasłużony odpoczynek na ciepły parapet
Wasz Romek[/i][/color]
Odpoczywaj, odpoczywaj się narobiłeś to odpoczywaj.
Ja też się narobiłem, zrzucałem talerze w nocy![]()
Estian
kothka pisze:kalair pisze:Hello Kotheczko i Romanie!
Iriska Zazdrosna
Mam ciepły parapet, bo pod parapetem jest kaloryfer, a parapet jest obłożony cieplym materiałemI ten materiał jeszcze się nagrzewa od grzejnika i jest cieplutko
Romek
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Hello Kotheczko i Romanie!
Iriska Zazdrosna
Mam ciepły parapet, bo pod parapetem jest kaloryfer, a parapet jest obłożony cieplym materiałemI ten materiał jeszcze się nagrzewa od grzejnika i jest cieplutko
Romek
Fajnie! A ja tylko przy kominku, albo na tunerku. Też cieplusio! Lubię, jak jest baaardzo ciepło!
Iriska
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Hello Kotheczko i Romanie!
Iriska Zazdrosna
Romek
Fajnie! A ja tylko przy kominku, albo na tunerku. Też cieplusio! Lubię, jak jest baaardzo ciepło!
Iriska
JA lubię jak jest ciepło, ale w sumie zimno tez mi nie przeszkadza jak mam ochotę się przewietrzyć
Teraz się wietrzę właśnie, Duża już zamarza![]()
Romek
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Hello Kotheczko i Romanie!
Iriska Zazdrosna
Romek
Iriska
JA lubię jak jest ciepło, ale w sumie zimno tez mi nie przeszkadza jak mam ochotę się przewietrzyć
Teraz się wietrzę właśnie, Duża już zamarza![]()
Romek
Romusiu, miej litość nad Dużą!![]()
kothka pisze:Nelly pisze:kothka pisze:[W nocy robiłem demolkę w pokoju, teraz udaję się na zasłużony odpoczynek na ciepły parapet
Wasz Romek[/i][/color]
Estian
To jesteś lepszy ode mnie![]()
Ja tylko papiery i kubki zrzucałem![]()
romek
MaryLux pisze:Ceść RomeckuNie lubiem zimy, wies? Strasnie krótkie dnie są
A cy zdazy się tak, ze któregoś dnia słońce zupełnie nie wstanie?
Inka zaniepokojona
Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Ale Ty jesteś wielki kot![]()
![]()
Zorek też właściwej postury
Nelly pisze:kothka pisze:Nelly pisze:kothka pisze:[W nocy robiłem demolkę w pokoju, teraz udaję się na zasłużony odpoczynek na ciepły parapet
Wasz Romek[/i][/color]
Estian
To jesteś lepszy ode mnie![]()
Ja tylko papiery i kubki zrzucałem![]()
romek
To znaczy ja sprzątałem tylko nie do końca wyszło. Zostawiła duża bałagan to chciałem pomóc
kothka pisze:MaryLux pisze:Ceść RomeckuNie lubiem zimy, wies? Strasnie krótkie dnie są
Inka zaniepokojona
Cześć Ineczko
Nie ma takiej szansy, podobno noce polarne są tylko tam, gdzie jest bardzo, bardzo zimno. I wtedy jest ciemno przez kilka tygodni nawet. Tak mi opowiadał brat dużej, jak był w Finlandii
Romek
MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:Ceść RomeckuNie lubiem zimy, wies? Strasnie krótkie dnie są
Inka zaniepokojona
Cześć Ineczko
Nie ma takiej szansy, podobno noce polarne są tylko tam, gdzie jest bardzo, bardzo zimno. I wtedy jest ciemno przez kilka tygodni nawet. Tak mi opowiadał brat dużej, jak był w Finlandii
Romek
Ale u nas jus teras jest strasnie zimnooo
A co to jest ta Finlandia?
Inka zaciekawiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon, zuza i 36 gości