"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Dziewczyny, dostałam od M&S - wielkie dzięki Dziewczyny!!!!! - piękne rzeczy na bazarki dla Ani. Ja tego nigdy nie robiłam, więc nie mam nawet pojęcia jak się za to zabrać. Czy któraś z Was ma wprawę? Cudownie byłoby je wystawić jeszcze przed Bożym Narodzeniem, bo.. na pewno by poszły!!!!!
To są takie piękne malutkie laleczki, kupowane kiedyś razem ze specjalnymi gazetami.
To link dam wieczorem, bo muszę porobić foty laleczkom i założyć wąteczek.. A najpierw się zdezorientować gdzie to w ogóle jest ten bazarek (czy wątek zakłada się normalnie)..
To link dam wieczorem, bo muszę porobić foty laleczkom i założyć wąteczek.. A najpierw się zdezorientować gdzie to w ogóle jest ten bazarek (czy wątek zakłada się normalnie)..
Na stronie głównej masz temat "koci bazarek"
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak. MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal. FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny. OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany. GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel. TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
Dzień dobry żwirek dotarł, bardzo serdecznie dziękujemy pprzeepraszam, ze sie nie odzywałam ale kociaki wylały mi herbate na klawiature i dopiero dzis tz przyniesie jakąś zastępcza z pracy
byliśmy na niedziele umówieni na adopcje lunki z chyba fajnymi ludzimi - niestety rozmyślili sie, muszą się jeszcze zastawonić czy w ogóle wezmą kota a bylam pełna nadziei święta raczej spedzimy w kocim komplecie
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...