BARAK:
Dziś w końcu bez maluchów, uff...
863/08 7 miesięczny kocurek
789/08 1 roczna kicia, oddana przez właściciela, miała test na chlamydiozę i teraz jest leczona
817/08 1,5 roczny kocurek KIKO, miał test na chlamydiozę i teraz jest leczony
Piękny, duży jak Stefan kocur podrzucony do klasztoru, bardzo płakał, ale dziś zabrała go chyba pani do domku z ogrodem.
854/08 2 letnia kotka, będzie sterylizowana, bo chyba zaczyna mieć rujkę, bardzo ładna i miła
752 i 753/08 kocurki, czekają na domek dla dzikusków do łapania myszek
848/08 2 letnia znaleziona kicia juz po sterylce, oczko już odlepione, na podusi wygląda jak królewna
777/08 MAŁA, oczko dalej nieładne, ale katarek już wyleczony, ma śliczny biały pędzelek na ogonku
853/08 PSOTKA 1,5 roczna dymna kotka, śliczna z czarującym zezikiem dodającym jej uroku, dziś udało się go w końcu uchwycic na zdjęciu
Biało czarna kicia po sterylce szuka domu
864/08 MARCELINKA, 5 letnia kotka oddana przez właścicieli, bo jest agresywna w stosunku do obcych

Z obawą włożyłam łapę do klatki, a Marcelinka podeszła, otarła się o obcą łapę i zaczęła mruczeć... Jak tak wygląda agresywny kot, to ja jestem św. Mikołajem. Kotka jest śliczna, zadbana, zdrowa, ale nie chce jeść ze stresu, prosimy o osobne Allegro i DT.

736/08 Nasz dymny pieszczoszek, 1 roczny kocurek, znaleziony na Psim Polu, juz bardzo długo w schronisku
737/08 Kicia czeka na swoje maleństwa
866/08 Mały śliczny kocurek nie miał szczęścia i wrócił z adopcji, bo zrobił kupę na łóżko. To młody, 4,5 miesięczny kotek, trzeba go nauczyć kuwetkowania, ale komuś zabrakło cierpliwości. W tym wieku nauka potrwa kilka dni i kotek będzie czyściochem, przydałaby się mała kuwetka do klatki, bo kocurek trafi na dwór. Ktoś chyba go bił, bo kotek jest przerażony, a był fajnym, oswojonym kociakiem.

Może ktoś postawi u siebie w domu dodatkową miseczkę na święta i da DT któremuś z nich...?