Na szczęście w porę mi się kontrolka zaświeciłaFemka pisze:skaskaNH pisze:Już miałam napisać, że bezinteresownie kocha,
pojechałaś po bandzie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:moś pisze:Bry, ale to bure ostanie spuace mnie rozwalilo![]()
Doczytuje po sobotniej posusze na miau, i chyba i tak wszystkiego nie doczytam.Ale sie postaram jak zawsze w miare swoich mozliwosci. to ja pisalam- Moś
Bure śpiące dziekuje Cioci za komplementa
Mośka - czy ja dobrze widzę, że doczytujesz?![]()
moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:Bry, ale to bure ostanie spuace mnie rozwalilo![]()
Doczytuje po sobotniej posusze na miau, i chyba i tak wszystkiego nie doczytam.Ale sie postaram jak zawsze w miare swoich mozliwosci. to ja pisalam- Moś
Bure śpiące dziekuje Cioci za komplementa
Mośka - czy ja dobrze widzę, że doczytujesz?![]()
Nozeby kolejnej gafy nie strzelic
skaskaNH pisze:Hannah12 pisze:Za to ja dzisaj nie doczytuję, tylko foty oglądam
Haniu, miło, ze zaglądasz do nasA doczytywanie nie jest tu wymagane
Lemoniada pisze:Oto odkryłam swą ulubienicę wśród skaśczynych kotów
Femka pisze:bo tak naprawdę, to dmuchamy i chuchamy na te zarazy. W efekcie futra lśnią, brzuszki okrągłe i przewalają się bez stresu z boku na bok i brzuchami do góry. A my dostajemy świra ze szczęścia, jak koteczek kupkę ładną zrobi, albo siedzimy godzinami przy kuwecie i na siooo czekamy. Taki nasz los kociarski. Ale nie zrozumie tego nikt, kogo w przedpokoju nie witają stojące pionowo kocie ogony, kogo nie usypia kocie mruczenie.
Hannah12 pisze:Za to ja dzisaj nie doczytuję, tylko foty oglądam
Lemoniada pisze:Przyszłam, grzeczna byłam, pochwaliłam Femkę i Misię - a wszyscy uciekli
Lemoniada pisze:Świetnie! To poproszę o kolejną fotkę Misi wraz z instrukcją, jak odróżnić ją od pozostałych kotów kiedy są wszystkie razem
A jaką gafę popełniła moś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jarekm i 83 gości