Igorjusz, Irmina i Ignacy oraz mama Anastazja w domkach:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 12, 2008 9:59

są mocne kciuki :ok: :ok: :ok:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt gru 12, 2008 16:05

puss pisze:są mocne kciuki :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt gru 12, 2008 17:31

Agnieszko, trzymam mocno za Igorka i Anastazję :ok:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt gru 12, 2008 19:03

Nie-Dziekuję Aniu :D Nie-Dziękuję wszystkim za kciuki!
Ten 13 mnie przeraza. Jestem bardzo przesadna! :?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt gru 12, 2008 19:06

Biedny Igorek.
13 - to bardzo szczęśliwy dzień :ok: wszystko będzie dobrze.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt gru 12, 2008 23:08

dobranockowe kciuki, powodzenia i szerokiej drogi

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Pt gru 12, 2008 23:14

ciaptak pisze:dobranockowe kciuki, powodzenia i szerokiej drogi
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Sob gru 13, 2008 23:16

Anastazja jest juz w cudownym domku we Wrocławiu :D
W zamian przyjechał z nami Mikołajek z tego watku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=85 ... sc&start=0

Po igorka zgłosił sie domek z Warszawy i mimo, ze wszystko było juz umówione i mielismy go zawieśc w sobote własnie odebrałam maila, ze rezygnuja :( Igorek jest chyba najbardziej niechcianym kotem na Forum :( Chyba zaden kot nie mial tylu chetnych domkow z których nic nie wyszło :(
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Sob gru 13, 2008 23:33

Karotka pisze:Anastazja jest juz w cudownym domku we Wrocławiu :D
W zamian przyjechał z nami Mikołajek z tego watku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=85 ... sc&start=0

Po igorka zgłosił sie domek z Warszawy i mimo, ze wszystko było juz umówione i mielismy go zawieśc w sobote własnie odebrałam maila, ze rezygnuja :( Igorek jest chyba najbardziej niechcianym kotem na Forum :( Chyba zaden kot nie mial tylu chetnych domkow z których nic nie wyszło :(

Cieszę się bardzo, że domek Anastazji okazał się cudownym :lol: :lol: zasłużyła sobie kiciunia na taki właśnie domek :love: :love:

A za Igorka ....spluwam 3 razy przez lewe ramię, odpukuję w niemalowane, żeby go odczarować :twisted:
no i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No i przywiozłaś Mikołaja z Wrocławia??? :roll: :roll: To jakiś spóźniony ten Mikołaj :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie gru 14, 2008 2:02

zuzia96 pisze:
Karotka pisze:Anastazja jest juz w cudownym domku we Wrocławiu :D

Cieszę się bardzo, że domek Anastazji okazał się cudownym :lol: :lol: zasłużyła sobie kiciunia na taki właśnie domek :love: :love:

A za Igorka ....spluwam 3 razy przez lewe ramię, odpukuję w niemalowane, żeby go odczarować :twisted:
no i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No i przywiozłaś Mikołaja z Wrocławia??? :roll: :roll: To jakiś spóźniony ten Mikołaj :lol: :lol: :lol:

Nie mogłam znieśc mysli, ze maluszek marznie na dworze, ze cos w tym musi byc, ze sie o nim dowiedzialam i mam jechac w Wroclawia...no i go zabrałam. Mam nadzieje, ze szybko znajdzie dom! Licze, ze rekord Igora nie zostanie pobity :wink:
Obrazek

Karotka

Post » Nie gru 14, 2008 12:46

Agnieszka, jesteś nie z tej ziemi ;)

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Nie gru 14, 2008 15:33

ciaptak pisze:Agnieszka, jesteś nie z tej ziemi ;)
:aniolek: :aniolek: :aniolek:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Wto gru 16, 2008 8:14

Wczoraj Igorjusz był zaszczepiony drugi raz.
Wyczuł juz, ze w pokoju siedzi mały gość i zagląda do niego przez szybe w drzwiach :D Jeszcze ze dwa dni i przedstawie obu panów sobie
Obrazek

Karotka

Post » Wto gru 16, 2008 8:22

Karotka pisze:Wczoraj Igorjusz był zaszczepiony drugi raz.
Wyczuł juz, ze w pokoju siedzi mały gość i zagląda do niego przez szybe w drzwiach :D Jeszcze ze dwa dni i przedstawie obu panów sobie
:D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Wto gru 16, 2008 21:58

Mama Nastka coraz lepiej czuje sie w nowym domku. Nie przychodzi jeszcze na głaski, ale uprawia juz dzikie zabawy z myszkami :D
Mam nadzieje, ze bedzie dobrze!
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]