fatalna pisze:taki mam zamiar
niech ktoś juz da domek tym kociszczom
Pracujemy nad tym

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Greta_2006 pisze:anakolada pisze:Rozumiem, że ktoś kto mieszka w bloku może zapewnić kotom domek niewychodzący, ale w domach chyba się tak nie da. Latem wszędzie pootwierane są balkony, ludzie spędzają czas na tarasach, w ogrodach, no i my tak samo.
anakolada pisze:przepraszam za offtopik, ale zapytam - co to za zatrzaski do drzwi tarasowych (dodam, że u mnie drzwi są plastikowe)?. Chętnie skorzystam z każdej porady w kwestii zabezpieczenia domu dla kotów. Okna i drzwi nie są problemem, tego pilnujemy wszyscy, ale do tej pory nie miałam żadnego pomysłu na balkon. Naprawdę będę wdzięczna za podpowiedź.
fatalna pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! chciałam ukraść czarno rudą![]()
cudownie, ciesze się bradzo
mary2004 pisze:fatalna pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! chciałam ukraść czarno rudą![]()
cudownie, ciesze się bradzo
Czarno ruda dalej jest
doktorek1960 pisze:Dziewczynki wkrótce będą miały domek jeśli... nasz okaże się dla nich odpowiedni. Czekamy na "komisyjny" odbiór. Jeśli wszystko wypadnie pomyślnie to zamieszkają one razem z naszą szylkretką i sześcioma seterami .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 245 gości