Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:pewnie jak w każdym głosowaniu zdania są podzielone. Pozwolę sobie w tym wątku zadeklarować głos dla Pani Hanki. Uczestniczyłam w organizowaniu pomocy dla Konstancina ostatnio, czyli pomoc dla przytuliska Pani Ireny płynie, choć z cała pewnością w stopniu dalekim od potrzeb. Z tego, co wiem, Pani Hanna pomocy żadnej nie otrzymuje.
Aleksandra59 pisze:Femka pisze:pewnie jak w każdym głosowaniu zdania są podzielone. Pozwolę sobie w tym wątku zadeklarować głos dla Pani Hanki. Uczestniczyłam w organizowaniu pomocy dla Konstancina ostatnio, czyli pomoc dla przytuliska Pani Ireny płynie, choć z cała pewnością w stopniu dalekim od potrzeb. Z tego, co wiem, Pani Hanna pomocy żadnej nie otrzymuje.
To będzie OT:- sorry Marcelibu za OT
![]()
![]()
i jeszcze nie wiem co - w ramach OT
![]()
![]()
- ja spadam
Marcelibu pisze:Ja sprzątam codziennie. No prawie... A żwirek rozsypany to zamiatam przynajmniej kilka razy dziennie.
Marcelibu pisze: Pastowany próbował dziś rano walnąć Meosia "z liścia", ale sam się wystraszył i uciekł.
Femka pisze:Marcelibu pisze:Ja sprzątam codziennie. No prawie... A żwirek rozsypany to zamiatam przynajmniej kilka razy dziennie.
udowodnij
Femka pisze:Marcelibu pisze: Pastowany próbował dziś rano walnąć Meosia "z liścia", ale sam się wystraszył i uciekł.
sukcesu można się przestraszyć bardziej niż porażki
Ucałowania dla obu Panów
Marcelibu pisze:Przyjedź, to sama sprawdzisz. Inaczej udowodnić się nie da.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości