Etka pisze:pamietam pamietam, tylko sie konczy to odswiezam bez molestowania Karotki

molestuje mnie tylko o podwieszanie

Zuziu przydaly by sie zdjecia - cos w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item503283696_bib ... u_kot.htmlmusza byc slodkie by kazdy chcial takiego kota

Ja juz mialam 26 zapytan o mala BiBi, juz spisuje i doliczam krzyzyki za kazdym telefonem.
Etko, dziękuję Ci bardzo, bardzo za ogłoszenia

Ja już sama nauczyłam się trochę robić (przynajmniej tam, gdzie nie trzeba się logować

) i też porobiłam na kilku portalach. Ale może trzeba odświeżyć, dlatego jutro/pojutrze przeglądnę i porobię nowe.
Bibi jest uroczym maleńkim kocim dzieckiem. A Mamrotka nie jest już malutkim kociaczkiem, urosła i jest kocim podlotkiem - a wydaje mi się, że ludzie chcą właśnie albo malutkiego kociaczka, albo jeżeli starszy - to już po sterylce. Chcą mieć "gotowego" kota. Miałam taki jeden telefon. Pani myślała, że kicia jest wysterylizowana, jak dowiedziała się, że jeszcze nie - to więcej się nie odezwała. Mamrotka w tej chwili ma na allegro 333 wejścia i ...zero odzewu

No, ale nic to, czekamy dalej.
A za Mamrocią ganiam ciągle z aparatem, tylko mała jak widzi aparat, to ciągle mruży oczy i te zdjęcia są...takie sobie. Może jutro w dzień uda mi się zrobić jej jakieś fajniejsze fotki.