TYMCZASY U JOPOP III

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 12, 2008 11:16

Julka_ - grejt!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt gru 12, 2008 17:34

Julka_ - dzięki za ofertę! w międzyczasie okazało się, że Marcin będzie jechać na tej trasie, więc chyba po prostu weźmie Kopytko metrem. jeszcze z nim pogadam jak tu dotrze i jak Maciek sprecyzuje o której Kopytko będzie do odebrania. Odezwę się.

DZIĘKI za wsparcie. szykujcie kciuki na jutro dla malucha.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt gru 12, 2008 18:17

jopop pisze:Julka_ - dzięki za ofertę! w międzyczasie okazało się, że Marcin będzie jechać na tej trasie, więc chyba po prostu weźmie Kopytko metrem. jeszcze z nim pogadam jak tu dotrze i jak Maciek sprecyzuje o której Kopytko będzie do odebrania. Odezwę się.

DZIĘKI za wsparcie. szykujcie kciuki na jutro dla malucha.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt gru 12, 2008 19:37

kciuki są :ok: :ok: :ok:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Pt gru 12, 2008 20:43

barba50 pisze:Ale mam prośbę innego rodzaju :roll: Właściwie apel ;)
Do wszystkich sympatyków Kociego Azylu w Konstancinie wielka prośba o wzięcie udziału w ankiecie przed grudniowym głosowaniem w Krakvecie w której ustalane jest na kogo wespół z dogomanią będziemy głosować. Nie muszę chyba uzasadniać dlaczego zależy mi na pomocy dla Azylu. Od jakiegoś czasu bywam w Azylu często, staram się pomagać, widzę jaka jest sytuacja własnymi oczami. Udało mi się wyadoptować dzięki forum z Azylu trzy ślepinki, pewnie znajdą się następne. Dlatego los Azylu leży mi osobiście bardzo na sercu, a jest w tej chwili bardzo kiepsko.
To tak niewiele - tylko oddać głos w tej ankiecie
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=85403

jopop pisze:Basiu - zagłosowałam.

Panią Irenę z Konstancina znam, często widujemy się w lecznicy, wiem jak bardzo walczy ona o koty. Wiem na jaką skalę działa. I wiem, że bardzo potrzebuje wsparcia.

Pomogła mi zresztą przy sterylkach kilku kotek, poza tym trafiają do niej często kociaki, którym ja nie zdążę pomóc...

Na pewno zasługuje na tę pomoc!

EDIT: literki...

Się przypominam, bo Azyl niestety przegrywa i ma coraz mniejsze szanse :cry:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt gru 12, 2008 20:53

barba50 pisze:
barba50 pisze:Ale mam prośbę innego rodzaju :roll: Właściwie apel ;)
Do wszystkich sympatyków Kociego Azylu w Konstancinie wielka prośba o wzięcie udziału w ankiecie przed grudniowym głosowaniem w Krakvecie w której ustalane jest na kogo wespół z dogomanią będziemy głosować. Nie muszę chyba uzasadniać dlaczego zależy mi na pomocy dla Azylu. Od jakiegoś czasu bywam w Azylu często, staram się pomagać, widzę jaka jest sytuacja własnymi oczami. Udało mi się wyadoptować dzięki forum z Azylu trzy ślepinki, pewnie znajdą się następne. Dlatego los Azylu leży mi osobiście bardzo na sercu, a jest w tej chwili bardzo kiepsko.
To tak niewiele - tylko oddać głos w tej ankiecie
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=85403

jopop pisze:Basiu - zagłosowałam.

Panią Irenę z Konstancina znam, często widujemy się w lecznicy, wiem jak bardzo walczy ona o koty. Wiem na jaką skalę działa. I wiem, że bardzo potrzebuje wsparcia.

Pomogła mi zresztą przy sterylkach kilku kotek, poza tym trafiają do niej często kociaki, którym ja nie zdążę pomóc...

Na pewno zasługuje na tę pomoc!

EDIT: literki...

Się przypominam, bo Azyl niestety przegrywa i ma coraz mniejsze szanse :cry:
ja już zagłosowałam na Azyl :)
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt gru 12, 2008 23:41

Kopytko pojechał. Marcin ma go odebrać jutro o 14. Trzymajcie kciuki by było dobrze, ja będę niestety zajęta cały dzień...

ech... martwię się...
Obrazek

jopop

Post » Sob gru 13, 2008 9:49

się niepokoję...
Obrazek

jopop

Post » Sob gru 13, 2008 9:56

trzymamy kciuki :ok:

Sabeena_

Od: Śro lis 12, 2008 16:30

Post » Sob gru 13, 2008 10:09

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: musi być dobrze :)
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Sob gru 13, 2008 11:46

Są kciuki za Kopytko :ok: :ok: :ok:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob gru 13, 2008 11:58

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob gru 13, 2008 13:15

moje mocne zacisniete
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob gru 13, 2008 13:33

tez trzymam z cała czwórką : :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24