Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Kaju a czy możesz gdzieś indziej powisić , czym więcej będzie plakatów na mieście tym wiecej szans mają na adopcje , czy weźmiesz jakieś plakaty do powieszenia ???
Luinloth pisze:Ja dziś jestem w K-cach cały dzień, więc przy okazji obkociłam Pałac Młodzieży i widzę że ludzie zatrzymują się i czytają, poza tym b. miła pani z Pieskiego świata pozwoliła mi powiesić plakat na drzwiach (podobno często tam ludzie pytają o koty do oddania), wisi też u jakiegoś weta do którego weszłam po drodze, w Psie i Kocie nie mieli miejsca więc zostawiłam im same ulotki - może się ktoś z K-c zjawi. A jutro ciąg dalszy tyskich bibliotek i szkół
kaja555 pisze:w szkołach wieszają bez problemu - w SP 17 wzieli ode mnie, plakat wisi też przed zoologicznym na hotelowcu (przystanek) no i prawdopodobnie w sklepie spożywczym na Balbinie (o ile szefowa się zgodziła).
Reszte plakatów powieszę na osiedlach gdzie się da
pokropce pisze:kurcze szkoda ze tak pozno przeczytałam o całej akcji bo z chęcią bym pomogła:) ale trudno...dzięki że cos takiego organizujecie uważam ze to super pomysł...sama w sobote na pewno się zjawie i zamierzam adoptować jakieś maleństwo (choć nie wiem co na to moja mama bo mamy juz 2 kociaki a nie za duze mieszkanko:/) i na pewno przyniose więcej niż 1 saszetkęjeszcze raz dzięki super ze są jeszcze tacy ludzie jak wy
Luinloth pisze:Miałam zepsuty komputerale oczywiście w środę uporałam się z plakatami... wczoraj zawisły ostatnie dwa
ale niestety nie mogę być na całej wystawie
okazało się, że odrabiamy zaległe zajęcia w sobotę (!) i mogę być tylko na drugiej połowie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości