Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adria pisze:Dzisiaj zadzwonil facet, ze jest kicia, ktora od 3-4 tygodni koczuje na klatce schodowej. Przez jednch dokarmiana, przez innych przeganiana ale ciagle wraca. Jest bialo-czarna i bardzo podobna do Eulali. Facet nawet nam ja zlapal i przetrzymal u siebie w mieszkaniu a my czym predzej pojechalysmy do Zabrza.
Niestety to niebyla Eulalka![]()
Wyszlysmy z pustym transporterkiem. Polazilysmy po domach, podwórkach, ale jest tam tyle zakamarków, zaułków, kątów, kącików...
Obie z Alamcita przyszysmy w koncu zrezygnowane do auta i ... stwierdzilysmy, ze to chyba jakiś znak. Wrocilysmy sie po koteczke, która niestety juz siedziala na wycieraczce przy drzwiach![]()
aż się boje myślec co bedzie po kilku takich tel. Ja chyba poprosze o azyl na oddziale zamknietym
Adria pisze:Koteczke zabralam z sobaNie dalo by mi to spokoju, ze zosatwila kicie na pastwe losu tylko dlatego, ze nie byla Eulalia. Nie wiem jednak co zrobie jak znowu ktos zadzwoni, ze znalazl koteczke ze zdjecia a to nie bedzie ona
Kicia dosatla na imie Amidala. W przyszlym tygodniu ja wysterylizuje i bedzie czekala na swoj dom.
Ehh...a o Eualce dalej nic
Barbara Horz pisze:Adria pisze:Koteczke zabralam z sobaNie dalo by mi to spokoju, ze zosatwila kicie na pastwe losu tylko dlatego, ze nie byla Eulalia. Nie wiem jednak co zrobie jak znowu ktos zadzwoni, ze znalazl koteczke ze zdjecia a to nie bedzie ona
Kicia dosatla na imie Amidala. W przyszlym tygodniu ja wysterylizuje i bedzie czekala na swoj dom.
Ehh...a o Eualce dalej nic
Jest duża szansa, że pozbawimy Zabrze kotów wolnożyjących
Barbara Horz pisze:Niestety nie mamy żadnych wiadomości. Nikt więcej z ogłoszenia nie zadzwonił. Mam jednak nadzieję, że jest jeszcze szansa na jej odnalezienie. Szkoda, że tak późno dowiedziałyśmy się jej ucieczce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 319 gości