Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 11, 2008 21:03

kessie pisze:Biedny Ikar, taki ładny maluszek :( [']
Puchacz naprawdę jak szef wyglada, zupełnie inaczej niż jak go ostatnio widziałam (z troche innej perspektywy...) ;)
A Buni już się nie możemy doczekać! Śliczna jest, taka dostojna :D Tylko takie oczka smutne... Ale zmienimy to!

Sylwia musisz się przygotować na to że ona trochę fucząca.Bardzo sie boi.Przypuszczam że od małego mieszkała z ludźmi i w zyciu nie widziała innego kota.
Dziś jednak jak byłam na kociarni to otworzyłam jej boks i ta małpa długoo obserwowała biegającą po kociarni Gapę i hoppp .Zeskoczyła(z 4 boksu od góry) 8O
Znalazła się na kociarni i nagle popłoch ratunku co to za stwory mnie otaczają!!!

Było i fuczenie i warczenie ,ale bardziej takie zabezpieczjące .kompletnie zero agresji .poprostu komunikowała innym żeby sie do niej nie zbliżali.

A tak na marginesie tą jej pańcię też bym zdzieliła.Ludzie są bezduszni :(\

Ja do końca życia nie zapomnę Goliata!

Mam jakieś geriatryczne upodobania .Tak mi żal tych starych kotów które ludzie wyrzucają na ulice lub oddaja do schroniska jak niepotrzeben śmieci :cry:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 11, 2008 21:23

mar_tika pisze:...Tak mi żal tych starych kotów które ludzie wyrzucają na ulice lub oddaja do schroniska jak niepotrzeben śmieci :cry:

Zatracił się szacunek dla wieku i to nie tylko zwierząt ale i ludzi :evil:

[*] Ikarek śliczny był :cry:
Hooop nasze kotki !!!
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Czw gru 11, 2008 21:34

mar_tika pisze:Sylwia musisz się przygotować na to że ona trochę fucząca.Bardzo sie boi.Przypuszczam że od małego mieszkała z ludźmi i w zyciu nie widziała innego kota.
Dziś jednak jak byłam na kociarni to otworzyłam jej boks i ta małpa długoo obserwowała biegającą po kociarni Gapę i hoppp .Zeskoczyła(z 4 boksu od góry) 8O
Znalazła się na kociarni i nagle popłoch ratunku co to za stwory mnie otaczają!!!
Było i fuczenie i warczenie ,ale bardziej takie zabezpieczjące .kompletnie zero agresji .poprostu komunikowała innym żeby sie do niej nie zbliżali.

Wiem, że może nie być tak łatwo, mój Kizior zreszta też już chyba zapomniał jak był z mamą i rodzeństwem i myśli że jest jedynym kotem na świecie...
Ale jestem dobrej myśli, mam nadzieję że zobaczy, że my jej krzywdy nie zrobimy i będzie dobrze.
W razie czego będę was tu zadręczać pytaniami i prośbami o rady ;)
ObrazekObrazekObrazek

kessie

Od: Wto gru 02, 2008 18:52

Post » Czw gru 11, 2008 21:55

No tak potwierdzam Puchacz dzisiaj chyba się czegoś najadł :lol: dziewczyny nie wiem czym go karmicie :lol: bawił się jak mały kociak - tarzał się turlał niezły ubaw. Bunia tygrysia juz chyba mniej wystraszona dała się wygłaskać przepiękna koteczka 8O taka rudawa tygrynia z białym krawacikiem cudna 8O ale ona autentycznie grucha jak gołab - szczerze mówiac pierwszy raz słyszałam coś takiego 8O Fajnie Sylwia że pojedzie do Ciebie - kicia śliczna więc miejmy nadzieję, że domek szybko znajdzie.
Postawy jej właścicielki nie komentuję rozmawiałam z babą osobiście :twisted: nagadałam się nagadałam a ona na koniec przecież to tylko kot więc nic dodać nic ująć :twisted: szkoda słów
Dziadek też całkiem sobie - nawet coś tam zagadywał do mnie chyba pierwszy raz :oops: jedzonko wtrząchnął bez pytania - a może po prostu miał głoda chłopak :D dobrze, że chłopaki wszystkie po kastracji może będzie mnie smrodku :?
Ostatnio edytowano Pt gru 12, 2008 0:57 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt gru 12, 2008 0:54

Kropeczka13 pisze:swirzbik Merkury vel Fredek
Obrazek

Wiesiu, ale macie zarąbisty drapaczek taki z bajerami :wink: a i mój ulubionu świrzbik Merkury prezentuje się na nim super - należy się chłopakowi bez dwóch zdań bo on cudniasty jest 8O

terenia1

Post » Pt gru 12, 2008 12:52

Mala mi
Obrazek Obrazek Obrazek

sreberko Mundek-Wazniak
Obrazek Obrazek Obrazek

fotki zrobione przez mala_mi w czasie krociutkich odwiedzin :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt gru 12, 2008 15:36

ślicznoty :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 12, 2008 18:34

Kropeczka13 pisze:Mala mi
Obrazek Obrazek Obrazek

sreberko Mundek-Wazniak
Obrazek Obrazek Obrazek

fotki :D

Urocze :P
Obrazek

Nesca38

Post » Pt gru 12, 2008 20:56

Obrazek Obrazek Obrazek

sreberko Mundek-Wazniak
Obrazek Obrazek Obrazek

Mundek i Mala mi śliczności 8O A faktycznie w tym wszystkim zapomnieliśmy napisać, że nasze kociaki odwiedziła Mala mi przy okazji pobytu w Sosnowcu - wszystkie zostały wymiziane i obdarowane :lol:

terenia1

Post » Pt gru 12, 2008 22:18

terenia1 pisze:
Obrazek Obrazek Obrazek

sreberko Mundek-Wazniak
Obrazek Obrazek Obrazek

Mundek i Mala mi śliczności 8O A faktycznie w tym wszystkim zapomnieliśmy napisać, że nasze kociaki odwiedziła Mala mi przy okazji pobytu w Sosnowcu - wszystkie zostały wymiziane i obdarowane :lol:

Fajowa ta Mała Mikołajka Mi ...też coś przyniesie? :lol:
Obrazek

Nesca38

Post » Pt gru 12, 2008 22:57

Założyłam Buni na kociarni osoby wątek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=85744 jak możecie zaglądajcie tam od czasu do czasu i podrzucajcie :)

terenia1

Post » Sob gru 13, 2008 14:03

Jakie piękne koteczki... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob gru 13, 2008 15:04

Filomen pisze:
kristinbb pisze:
mar_tika pisze:a to Tymczas Filemonka .Cicia vek Biała vel Śniezka a dla mnie poprostu BIanka,tak z hiszpańskiego :wink:
Obrazek

Zobaczcie jaki ma ogonek :wink: Koteczka bielutka jak śnieg a ogonek czarno -rudy 8O

Śliczna... :lol: :lol:
Może ma swój wątek????

Kristinbb koteczka nie ma swojego wątku, od czasu do czasu na tym wątku piszę co u niej. Jak piękność wyzdrowieje to będziemy szukać domku, jest naprawdę sliczna, ufna i lagodna. :D

Sie naszukałam tego postu... :roll: :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob gru 13, 2008 16:02

kristinbb pisze:[Obrazek

Zobaczcie jaki ma ogonek :wink: Koteczka bielutka jak śnieg a ogonek czarno -rudy 8O

Piękna!!!!! :P
Obrazek

Nesca38

Post » Sob gru 13, 2008 19:11

Nesca38 pisze:
kristinbb pisze:[Obrazek

Piękna!!!!! :P

już niedługo zrobimy nową sesję zdjeciową, futerko mamy ładniejsze i boczki nam się zaokragliły. Charakter koteczka tez ma milutki - bardzo łagodna i miziasta. na pewno zrobimy casting na nowy domek :D najpierw jednak szczepienie i sterylka i dopiero wtedy Ciciek Bianka będzie na wydaniu 8)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]